Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot odličnega moškega

Na zalogi
SKU
9789617060164
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Pričujoča knjiga je vodič za tako imenovanega novega moškega.

Gre za moškega, ki se ne sramuje svoje moškosti, ki je samozavesten, pozna svoj namen in smer ter skladno in s humorjem živi svoje življenje, kakršno si je izbral, in je hkrati občutljiv, spontan, duhovno živ ter srčno predan odkrivanju svoje najgloblje resnice, ki jo potem tudi udejanja.  

To je moški, ki ga ženskost popolnoma prevzame. To je moški, ki si žensko rad vzame z velikim zanosom in ljubeznijo (ne v starem, okorelem mačo slogu), da se oba razblinita v popolnosti ljubezni same. V svetu skozi delo in spolnost predano uteleša ljubezen, kar počne kot svoboden moški, ki ga ne omejujejo ne družbeni dogovori ne lastni strahovi.  

Novi moški ni dežurni postavljač ali nasilnež, ki iz svojega strahu ustrahuje druge ljudi. Prav tako ni zasanjan, plehek in omahljiv »new age moški« brez hrbtenice, ki se samo prijazno nasmiha. 

To je moški, ki je sprejel obe svoji notranji plati, moško in žensko, a se nobene posebej ne oprijema. Nobene potrebe nima, da bi imel vedno prav in nima potrebe po nenehni varnosti, sodelovanju in izmenjevanju kot androgeni Mr. Nice Guy * (Prijazni fant). To je moški, ki preprosto živi iz svojega najglobljega bistva, brez strahu uporablja svoje sposobnosti in deli darove ter skozi minljivi trenutek čuti večnost življenja in je popolnoma predan širjenju ljubezni. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060164
Leto izdaje 2020
Število strani 340
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor David Deida
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot odličnega moškega
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot odličnega moškega

Cena 22,00 €