Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot samoodvisnosti

Na zalogi
SKU
9789610143307
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €
Dodaj na seznam želja

Nova knjiga priljubljenega terapevta in pripovedovalca zdravilnih zgodb

Neodvisnost pomeni, da nisi odvisen od nikogar. Prav vsi tako ali drugače potrebujemo druge. In če neodvisnost ni mogoča, če je odvisnost nezaželena, ker ne ponuja možnosti za razvoj, če je soodvisnost nezdrava … kaj potem?

Jorge Bucay, gestalt terapevt in pripovedovalec zdravilnih zgodb, je skoval besedo samoodvisnost. V knjigi Pot samoodvisnosti, prvi v zbirki Kažipoti, nas popelje po labirintih naših notranjih poti. Pot samoodvisnosti nas bo privedla k samoizpolnitvi, uspehu, sreči … In k sprejetju odgovornosti za svoje življenje. K srečanju s samim sabo.

Argentinec Jorge Bucay (1949) je z obiskom in pogovori po Sloveniji očaral tudi naše bralce, ki so se lahko na lastne oči in ušesa prepričali, da je pisatelj in psihoterapevt zelo poseben in prisrčen mož, ki poskuša živeti tako, kakor svetuje v knjigah in predavanjih. Danes živi v odmaknjeni obmorski vasici v Španiji, kjer denar ne pomeni veliko. Odpovedal se je televiziji in svoj čas posveča branju, pisanju, predavanjem ter družini in prijateljem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610143307
Leto izdaje 2016
Število strani 196
Dimenzije 15,0 x 20,5
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Jorge Bucay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot samoodvisnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot samoodvisnosti

Cena 19,95 €