Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot sreče

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610146322
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

»Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom. Tako kičasto zveni … Kot da bi mislil, da k sreči vodi ena sama pot. A tudi če res vodi, je jaz ne poznam.«

Dodaj na seznam želja

Jorge Bucay

Četrta, sklepna knjiga zbirke Kažipoti priljubljenega terapevta in pripovedovalca zdravilnih zgodb.

V sklepni knjigi zbirke Kažipoti, s katerimi nas argentinski mag Jorge Bucay pomaga usmerjati na štirih življenjskih poteh, ki jih mora prehoditi vsakdo, da bi se kot človek spoznal in samouresničil, avtor zapiše nekako takole:


»Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom. Tako kičasto zveni … Kot da bi mislil, da k sreči vodi ena sama pot. A tudi če res vodi, je jaz ne poznam.«


Zato bo bralec, ki pričakuje preprost recept za srečo, knjigo listal zaman. Se mu bodo pa spotoma, med razmišljanji o upih, domišljiji, željah ter za avtorja značilnimi humornimi, poetičnimi, alegoričnimi, vedno pa navdihujočimi zgodbami, polagoma razkrile smernice, kako lahko poišče čisto svojo, edinstveno pot k sreči. Kako lahko najde sebe. Kajti če je srečo mogoče kje najti, potem jo je v brezkompromisni zavezanosti lastnemu življenju … In ker, kot poudari avtor, »biti srečen ni pravica, je dolžnost«, le pogumno na pot. Pa srečno!

Argentinec Jorge Bucay (1949) je z obiskom in pogovori po Sloveniji očaral tudi naše bralce, ki so se lahko na lastne oči in ušesa prepričali, da je pisatelj in psihoterapevt zelo poseben in prisrčen mož, ki poskuša živeti tako, kakor svetuje v knjigah in predavanjih.


Danes živi v odmaknjeni obmorski vasici v Španiji, kjer denar ne pomeni veliko. Odpovedal se je televiziji in svoj čas posveča branju, pisanju, predavanjem ter družini in prijateljem. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610146322
Leto izdaje 2017
Število strani 288
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Jorge Bucay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot sreče
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot sreče

Cena 24,99 €