Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pot v svobodo z metodo opuščanja

Na zalogi
SKU
9789617090987
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

Knjiga Pot v svobodo opisuje preprosto in učinkovito metodo, s katero opustimo vse ovire na poti do razsvetljenja in se osvobodimo negativnosti.

Dodaj na seznam želja

Odpuščanje

Dr. Hawkins si je v desetletjih svoje klinične psihiatrične prakse predvsem prizadeval najti najučinkovitejše metode za odrešitev človekovega trpljenja v vseh njegovih oblikah.

Notranja metoda prepustitve, ki je opisana v tej knjigi, ima veliko praktičnih koristi in je uporabna na prav vseh področjih človekovega življenja: fizično zdravje, ustvarjalnost, finančni uspeh, čustveno celjenje, poklicni uspeh, odnosi, spolnost in duhovna rast. Izvajamo jo lahko kar med vsakodnevnimi opravili.

Z metodo opuščanja lahko odklenemo naravno prirojene sposobnosti za srečo, uspeh, zdravje, dobro počutje, intuicijo, brezpogojno ljubezen, lepoto, notranji mir in ustvarjalnost.

Ta stanja in sposobnosti so v nas vseh. Niso odvisni od zunanjih okoliščin ali osebnih lastnosti; ne potrebujejo prepričanj ali verskega temelja. Nobena skupnost ali ureditev si ne lasti notranjega miru, saj pripada človeškemu duhu že zgolj zaradi narave našega izvora.

Avtorjevo sporočilo je univerzalno sporočilo vsakega velikega učitelja, modreca in svetnika: »Nebeško kraljestvo je v vas; kar iščete, se ne razlikuje od vas.«

Opuščanje občutite, kot bi v vas mahoma popustil notranji pritisk ali kot bi odvrgli utež. Deluje torej kot nekakšno olajšanje, ki je pospremljeno s takojšnjim občutkom lahkotnosti. Odleže vam in počutite se srečnejše ter svobodnejše. Občutek je občasno izkusil že vsakdo, saj gre za splošno razširjen mehanizem uma.

Dober primer je naslednja izkušnja. Ste sredi intenzivnega prepira; ste jezni in prizadeti, ko vas nenadoma prešine, da je vse skupaj neumno in smešno. Začnete se smejati. Pritisk popusti. Opomorete si od jeze, strahu in občutka, da so vas napadli, in nenadoma se počutite svobodno in srečno.

Pomislite, kako čudovito bi bilo, če bi to lahko storili kadar koli, kjer koli, ne glede na to, kaj bi se vam zgodilo. Vselej bi se počutili svobodno in srečno in vaši občutki vas nikoli več ne bi spravili v kot.

To je smisel metode: da se zavestno in po svoji lastni volji ne obremenjujete z neprijetnimi čustvi. Vi ste tisti, ki odločate, kako se boste počutili, in nič več niste na milost in nemilost prepuščeni svetu ter svojim odzivom nanj. Nič več niste žrtev. 

Knjiga je neprecenljivi vir za vse strokovnjake, ki delujejo na področjih duševnega zdravja, psihologije, medicine, samopomoči, duhovnega razvoja in zdravljenja od odvisnosti.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pot v svobodo z metodo opuščanja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pot v svobodo z metodo opuščanja

Cena 27,00 €