Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

POT VASE

POT VASE - Raziskovanje poti bhakti: sodobni vodnik po starodavni jogijski modrosti

Avtor: Svami Radhanath

Življenjska modrost
Duhovnost -- Hinduizem

_______________________________________________

Radhanath Svami spet navdihuje z dolgo pričakovano knjigo, ki sledi knjigi Pot domov, Avtobiografija ameriškega svamija.

Zaupne zgodbe iz njegovih večdesetletnih izkušenj, odkar je duhovni učitelj, opisujejo splošna načela bhakti joge. Ta starodavna filozofija je zaradi razsvetljujočih primerjav z zahodnimi verstvi in ideologijami veliko dostopnejša kot kdaj prej. The Journey Within (Pot vase) vabi bralce iz vseh okolij, da se potopijo v svoje srce in odkrijejo preproste resnice, ki nas povezujejo.

Svetovno priznani duhovni vodja Radhanath Svami z opisovanjem svoje poti k razsvetljenju in osebnimi izkušnjami demistificira starodavno pot bhakti, tako da zajame njeno bistvo in nam pojasni preprosta načela, s katerimi lahko uravnotežimo življenje.
S preudarnimi besedami poenostavi duhovne pojme in odgovori na brezčasna vprašanja ter z iskrenim pripovedovanjem oživi sveto filozofijo. Kaj je ljubezen? Kaj je duša? Kdo je Bog? Kako lahko živimo v materialnem svetu, ne da bi izgubili stik z duhovnim?
V jedrnatem in dostopnem jeziku pojasni, kako odgovoriti na ta ključna vprašanja, in ponudi najpreprostejše rešitve za življenjske težave. Začnite ali nadaljujte svoje duhovno potovanje in odkrijte pot samospoznavanja in preobrazbe s knjigo Pot vase.

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619564707
Leto izdaje 2022
Število strani 300
Dimenzije 160 x 34 x 235 mm
Izdal Chiara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:POT VASE
Vaša ocena
Back to Top

POT VASE

Cena 34,95 €