Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Poti do sreče

Na zalogi
SKU
14896
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 23,80 €
Prihranek 4,20 € (-15%)
Redna cena 28,00 €
Knjiga se opira na jungovsko psihologijo ter na podlagi mitskih zgodb in širših tem iz svetovne mitologije vodi k osebnostni rasti in preobrazbi ter prepoznanju lastnega mita.
Dodaj na seznam želja

Poti do sreče

Večnost ni prihodnost ali preteklost. Večnost je razsežnost zdajšnjosti, razsežnost človeškega duha – ki je večen.

Poiščite to večnostno razsežnost v sebi s pomočjo knjige Poti do sreče, in pluli boste skozi čas in vso dolžino svojega življenja. 

Najti svoj lastni mit pomeni opredeliti tiste tradicionalne simbole, ki vas nagovarjajo, in jih uporabiti, bi lahko rekli, kot osnovo za meditacijo.

Mitološke podobe so podobe, po katerih se zavest poveže z nezavednim.

Ko nimate svojih mitoloških podob ali ko jih zavest iz tega ali onega razloga zavrača, izgubite stik z najglobljim delom sebe.

Kaj je naredil Jung, ko se je odločil poiskati svoj mit?

Njegov proces odkrivanja je zanimiv, ker je tako otroški. Bilo mu je okrog sedemintrideset let, ko se je vprašal: v čem sem najbolj užival kot otrok, ko sem bil sam in sem se smel igrati? Izkazalo se je, da je najraje zlagal kamne in gradil mesteca iz njih. In tako si je rekel: odrasel človek sem, torej se bom igral z velikimi kamni. Kupil si je kos zemljišča na prelepem kraju ob jezeru nasproti Züricha. Začel je načrtovati in graditi hišo v tistem lepem kraju in ob delu z rokami je aktiviral svojo domišljijo. 

Joseph Campbell

Joseph Campbell (1904–1987), avtor knjige Poti do sreče, sodi med vodilne mitologe 20. stoletja in že njegovo prvo delo Junak tisočerih obrazov je pomembno vplivalo na vse umetnostne zvrsti in avtorje druge polovice stoletja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6359-43-6
Leto izdaje 2010
Število strani 210
Dimenzije 15,0 x 23,5
Vezava Trda
Izdal Eno
Avtor Joseph Campbell
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Poti do sreče
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Poti do sreče - Mitologija in osebna preobrazba - Zbrana dela Josepha Campbella

Vroča cena 23,80 €
Prihranek 4,20 € (-15%)
Redna cena 28,00 €