Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Poti iz stiske

Na zalogi
SKU
9789612887483
Dodaj v primerjavo
Cena 26,00 €

Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru.

Dodaj na seznam želja

Reševanje težav

Če verjamete, da zmorete, ali če v to ne verjamete, v obeh primerih imate prav. Vendar vam svetujemo, da bodite kot čmrlj. Znanstveniki so namreč dokazali, da čmrlj nikakor ne more leteti, ker ima premajhna krila in pretežek trup; a vendarle leti, ker na srečo ne ve, da leteti sploh ne more.

Torej za reševanje težav potrebujemo veliko vere v samega sebe. A ker smo vendarle veliko več kot čmrlji, verjamemo, da več kot imamo znanja, lažje krmarimo barko svojega življenja tako, da bo kljub viharju in slabemu vremenu, pristala tam, kjer si želimo.

Ta priročnik vam ponuja veliko enostavnih rešitev za reševanje težav, tudi velikih. To, kar smo in kjer smo danes, je posledica preteklih odločitev in dejanj. To, kar bomo v prihodnosti, pa bo posledica odločitev in dejanj, ki jih sprejemamo sedaj. Naša preteklost je lahko razlog za naše današnje stanje, nikakor pa ne sme in ne more biti izgovor, da ne bi imeli drugačne prihodnosti.

Svoje preteklosti ne moremo spremeniti niti ne moremo v njej živeti, hkrati pa se na milijone ljudi prepira in trpi zaradi nje. Čas je, da potegnete črto in greste naprej, s pogledom uprtim v lepši in srečnejši jutri. In nikar ne čakajte na obisk motivacije, da se boste lahko premaknili. Če boste čakali na pravo voljo, boste dolgo čakali. Prisilite se v akcijo in motivacija se bo hitro pridružila. In vztrajajte.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612887483
Leto izdaje 2018
Število strani 119
Dimenzije 21,5 x 15,5
Vezava Trda
Izdal Hipnoterapija Albina Kokot S.P.
Avtor Albina Kokot
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Poti iz stiske
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Poti iz stiske

Cena 26,00 €