Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Potok

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612838867
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora … Anna je tudi jasnovidna. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti.

Dodaj na seznam želja

Anna postavi ljubko leseno hišo v gorah, kjer vsako leto preživi nekaj deset dni sama. Vendar Anno obiščejo številni gostje, katerih »usodo« lahko povsem jasno vidi. Čeprav ne dvomi, koliko jim lahko razkrije, se srečuje z izzivi lastne osebnosti, za katere je bila prepričana, da jih je razrešila … 

Knjiga, deloma avtobiografska, je nastala v času, ko se je avtorica pri svojem delu srečevala z močno porušenim razmerjem med neizprosnim kapitalom in spoštovanjem moralnih vrednot. Knjiga vsebuje marsikatero modrost, ki nas vodi k poti delovanja iz srca. 

Knjiga je primerna za preproste kmečke ljudi, za direktorje, za ženske in moške, predvsem pa za vse tiste, ki želijo prebuditi povezavo z modrostjo, ki jo nosijo v sebi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612838867
Leto izdaje 2020
Število strani 149
Dimenzije 13,5 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Sanela Brglez
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Potok
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Potok

Cena 25,00 €