Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Potovanje duš

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
961-600-518-9
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €
Ta presenetljiva knjiga razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji. Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onostranstvo.Ko boste prebral Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega življenja.
Dodaj na seznam želja

Potovanje duš

Knjiga Potovanje duš nam, kot prva kdaj koli, razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji.

Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onstranstvo.

Knjiga se zdi kot "potovalni dnevnik", sestavljen iz pripovedi 29 posameznikov v superzavestnem stanju. V globoki hipnozi ganljivo opisujejo, kaj se jim je dogajalo med prejšnjimi utelešenji na Zemlji. Opisujejo podrobnosti o občutkih umiranja, o bitjih, ki nas pričakajo takoj po smrti, o videzu duhovnega sveta, o tem, kam gremo kot duše in zakaj se odločimo za vrnitev v določenem telesu.


Ko boste prebrali Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše... in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega lastnega življenja.


V globoki hipnozi je 29 posameznikov pripovedovalo o izkušnjah obdobij med življenji, ki so jih prebili kot nesmrtne duše. Iz njihovih presenetljivih zgodb boste izvedeli:

  • Kakšen je občutek, ko umremo
  • Kaj vidimo in občutimo tik po smrti
  • Kdo so duhovne vodnice
  • Kaj se zgodi z "motenimi" dušami
  • Zakaj se v duhovnem svetu pridružimo določenim skupinam duš in kaj tam počnemo.
  • Kako izberemo novo telo za vrnitev na Zemljo
  • Kakšne so različne ravni duš: začetniška, vmesna in napredovala
  • Kje in kako se naučimo prepoznati zemeljske spremljevalce
  • Kaj je smisel življenja in kakšne so oblike "stvarnika"


Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.


Ostale knjige avtorja najdete tukaj.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-600-518-9
Leto izdaje 2001
Število strani 382
Dimenzije 12,80 x 19,50
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor dr. Michael Newton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Potovanje duš
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Potovanje duš

Cena 29,90 €