V vrečki ni artiklov.
Potovanje duš

Potovanje duš

Knjiga Potovanje duš nam, kot prva kdaj koli, razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji.

Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onstranstvo.

Knjiga se zdi kot "potovalni dnevnik", sestavljen iz pripovedi 29 posameznikov v superzavestnem stanju. V globoki hipnozi ganljivo opisujejo, kaj se jim je dogajalo med prejšnjimi utelešenji na Zemlji. Opisujejo podrobnosti o občutkih umiranja, o bitjih, ki nas pričakajo takoj po smrti, o videzu duhovnega sveta, o tem, kam gremo kot duše in zakaj se odločimo za vrnitev v določenem telesu.


Ko boste prebrali Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše... in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega lastnega življenja.


V globoki hipnozi je 29 posameznikov pripovedovalo o izkušnjah obdobij med življenji, ki so jih prebili kot nesmrtne duše. Iz njihovih presenetljivih zgodb boste izvedeli:

 • Kakšen je občutek, ko umremo
 • Kaj vidimo in občutimo tik po smrti
 • Kdo so duhovne vodnice
 • Kaj se zgodi z "motenimi" dušami
 • Zakaj se v duhovnem svetu pridružimo določenim skupinam duš in kaj tam počnemo.
 • Kako izberemo novo telo za vrnitev na Zemljo
 • Kakšne so različne ravni duš: začetniška, vmesna in napredovala
 • Kje in kako se naučimo prepoznati zemeljske spremljevalce
 • Kaj je smisel življenja in kakšne so oblike "stvarnika"


Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.


Ostale knjige avtorja najdete tukaj.

961-600-518-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/o/potovanje-dus.jpg 961-600-518-9
29.9 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi

Potovanje duš

Potovanje duš dr. Michael Newton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
Ta presenetljiva knjiga razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji. Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onostranstvo.Ko boste prebral Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega življenja.
Cena: 29,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Potovanje duš

ISBN 961-600-518-9
Leto izdaje 2001
Število strani 382
Dimenzije 12,80 x 19,50
Vezava Mehka vezava
Izdal Ara
Avtor dr. Michael Newton

  Kategorije

O avtorju Potovanje duš

dr. Michael Newton

dr. Michael Newton

Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.

Več o dr. Michael Newton

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(17)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 18.04.2020

Vsem,ki jih zanima duhovnost in

Vsem,ki jih zanima duhovnost in nesmrtnost,priporočam,da si knjigo preberejo.
Sam sem jo prebral bekaj časa nazaj.Kupil sem jo prav tako pri Canguri

Gost

Objavljeno 17.11.2019

Prebereš jo z velikim zanimanjem. Lepo opisuje,kaj

Prebereš jo z velikim zanimanjem. Lepo opisuje,kaj se zgodi po koncu življenja,ali pa kaj se zgodi,preden se rodiš. Priporočam vsem,ki jih zanima duhovnost

Gost

Objavljeno 24.11.2018

Super knjiga

Super knjiga

TINA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je odlična za razumevanje duhovnega sveta.

Knjiga je odlična za razumevanje duhovnega sveta. Ko sem jo brala, so se mi pri nekaterih vrsticah vlile solze, in sem začutila, da to je to. Marsikaj ti postane razumljivo in ti pomaga, da se v življenju lažje spopadaš z stvarmi oz. dobiš drugačen pogled na vse skupaj. Vredno branja... Uživajte in živite polno. Lep dan vsem :)

SAŠA

Objavljeno 12.09.2014

Čudovita knjiga. Lotila sem se je z strahom, zdaj

Čudovita knjiga. Lotila sem se je z strahom, zdaj pa imam številne odgovore na moja vprašanja

ROMANA

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem po vaših ocenah vzela v knjižnic..

Knjigo sem po vaših ocenah vzela v knjižnic.. Knjigo sem prebrala v enem zamahu... v 2 dnevih. Priporočam jo vsakomur, ki ima negativen pogled na svet in ne ve, zakaj smo na tem planetu..
Priporočala jo bom čisto vsakomur...

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Odlična knjiga, toplo priporočam vsem tistim, ki

Odlična knjiga, toplo priporočam vsem tistim, ki so se na poti v smrt vrnili nazaj v zemeljsko življenje in vsem, ki žalujejo za svojimi dragimi. Vse je res!

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

Še ena čudovita knjiga, s katero sem pričela

Še ena čudovita knjiga, s katero sem pričela marsikaj razumeti. Je knjiga, ki te kar potregne vase in samo želiš si čimprej prebrati njeno nadaljevanje Usoda duš.

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem že večkrat prebrala in vedno znova

Knjigo sem že večkrat prebrala in vedno znova prišla do novih spoznanj. Ko že misliš, da ni možno več, imaš vedno novi pogled.

MARTINA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga, ki mi je do takrat znano zložila kot

Knjiga, ki mi je do takrat znano zložila kot mozaik v sliko. Priporočam, za boljše razumevanje naših odnosov.

MARTA

Objavljeno 12.09.2014

Sam se ukvarjam z regresijo in nekakšnim čiščenjem

Sam se ukvarjam z regresijo in nekakšnim čiščenjem negativnih vzorcev...in moram reč, da imajo prejšnja življenja na nas močan vpliv, zato se je pametno v nekatere stvari poglobiti in jih razčistiti, da je potem lažje.
knjiga je odlična, morate jo prebrati:)

LILIJANA

Objavljeno 12.09.2014

Ce bi bila smrt res konec vsega,bi bilo res

Ce bi bila smrt res konec vsega,bi bilo res nesmisleno zivljenje res nesmisleno.
Knjiga katero treba prebrati.

LEONA

Objavljeno 12.09.2014

To knjigo sem *pojedla*. Za tiste ljudi, ko jih

To knjigo sem *pojedla*. Za tiste ljudi, ko jih zanima, kaj se dogaja pred in po rojstvu jim toplo priporočam, ker opisuje celoten sistem duhovnega sveta in to seže čez naše domišljije. Čudovita knjiga.

JOCO

Objavljeno 12.09.2014

Ker sam na regresiji nisem "doživel" vsega sem se

Ker sam na regresiji nisem "doživel" vsega sem se odločil, da knjigo preberem. Imam hud strah pred smrtjo oz sem ga imel dokler nisem prebral knjige, ki je delno rešila moje težave. Na mojo srečo je pomagalo bolj kot psihiatri :)

ERIKA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga nudi novo vizijo našega življenja, možnost

Knjiga nudi novo vizijo našega življenja, možnost razmišljanja o posmrtnem prehodu in reinkarnaciji. Priporočam branje, nadzorno prikazamo skozi 29 primerov in razumevajoče za vse tiste ki verjamejo.

BORUT

Objavljeno 12.09.2014

Kogar zanima zakaj se nekaj dogaja v življenju,

Kogar zanima zakaj se nekaj dogaja v življenju, lahko dobi odgovor v tej knjigi. Ko nas partner razjezi, nas zapusti ali naredi celo kaj hujšega, ima vsak zakaj vedno tudi svoj zato. Zakaj si izberemo starše, ki jih imamo? Kako prepoznamo življenskega partnerja? Zakaj trpimo? To so vprašanja, na katere dobite odgovor prav v tej knjigi. Vsak, ki trpi za izgubo svojega partnerja, prijatelja ali sorodnika, je to odlična knjiga za lažje prebolevanje ali za lažje razumevanje situacije, v kateri se določen trenutek nahajamo. To je res fantastična knjiga, ki bi jo moral popolnoma vsak prebrati.

BOJANA

Objavljeno 12.09.2014

Se mi zdi, da ko prebereš to knjigo... ti zakaji

Se mi zdi, da ko prebereš to knjigo... ti zakaji dobijo svoj zato. Velikokrat trpimo zaradi karme... slabe karme. Tako logično postane vse, ko vidiš, kaj v resnici smo ljudje. Veliko več, kot to telo, ki ga imamo na posojo. Čista petka!

ALENKA

Objavljeno 12.09.2014

zelo zanimiva knjiga, ki odpira nov pogled v

zelo zanimiva knjiga, ki odpira nov pogled v življenje in smrt, vendar mi še marsikatera stvar ni povsem jasna.

Potovanje duš

Oglejte si tudi