Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Potovanje k duši

Na zalogi
SKU
978-961-6239-64-6
Dodaj v primerjavo
Cena 28,00 €
POTOVANJE K DUŠI je drugačen od običajnih priročnikov za boljše razumevanje samega sebe in povezovanja z notranjim jazom in za aktiviranje notranjih virov moči. Potovanje k duši je priročnik, ki vsebuje 28 dnevni program, ki nas popelje v stik s samim sabo, oziroma k svoji duši.
Dodaj na seznam želja
POTOVANJE K DUŠI je drugačen od običajnih priročnikov za boljše razumevanje samega sebe in povezovanja z notranjim jazom in za aktiviranje notranjih virov moči 

Potovanje k duši je priročnik, ki vsebuje 28 dnevni program, ki nas popelje v stik s samim sabo, oziroma k svoji duši. 

Jedro priročnika so vaje namesto razlag in prepričevanj. Vaje so razdeljena v štiri področja. Vsako ima sedem vaj, ki so povezana s temeljnimi energijami narave: energijo zraka, vode, ognja in zemlje. Prvi sklop vaj je povezan z energijo zraka. Z vajami odkrivamo in odstranjujemo miselne predstave, predsodke, stereotipe, ki preprečujejo stik z notranjim jazom. Drugi sklop vaj je povezan z energijo vode. Z vajami urejujemo in prečiščujemo čustva, da ne obtičimo obteženi s čustveno navlako. Tretji sklop vaj je povezan z energijo ognja.

Ogenj daje moč, da lahko odstranimo tista čustvena in miselna prepričanja, ki so kot sence z nami in za katera ne verjamemo, da nam škodujejo, ker jih pogosto niti ne opazimo. Četrti sklop je povezan z zemljo. Vsebuje vaje za čiščenje in krepitev telesa, s katerimi dnevno preprečujemo, da se v telesu ne nabirajo nerešeni problemi, zamere in potlačena čustva. 

Hrana naše duše, je naša resnica. Bolj ko se tega zavemo, bolj smo pristni in močni.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6239-64-6
Leto izdaje 2009
Število strani 160
Dimenzije 17,0 x 23,0
Izdal Tangram
Avtor Dennise Linn
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Potovanje k duši
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Potovanje k duši

Cena 28,00 €