Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Povej mi, kako daleč je

Na zalogi
SKU
9789612443061
Dodaj v primerjavo
Cena 16,95 €

Kaj je blizu in kaj daleč? Kaj je smer in kaj velikost? Kaj je meter in kako izmerimo sebe? In predvsem, zakaj sploh potrebujemo merjenje? 

Brihtni mulci je naslov zbirke, v kateri vesela skupinica prijateljev, šestih radovednih otrok in enega psa, med živahno otroško igro spoznava in preizkuša svet okoli sebe.

Dodaj na seznam želja

Avtorica se je približala otroškemu čustvovanje in izkušnjam, ter z njihovo pomočjo postopoma uči razumevanja in uporabe abstraktnih pojmov s katerimi odrasli opisujemo prostor v katerem živimo. Vsak nov pojem pojasni z jedrnatimi primeri, ki jih otrok pozna iz vsakdanjega življenja in doda preproste praktične poskuse, s katerimi otrok utrjuje svoje razumevanje in predstavo o rešitvah. 

Cilj teh prijaznih in zabavnih slikanic je boljše razumevanje pomena poznavanja temeljnih pojmov že v zgodnjem otroštvu. Njihova domačnost se  kasneje izrazi v bolj sproščenem odnosu  do matematike in večji splošni sposobnosti reševanja problemov. Otroku s tem pomagamo razvijati zaupanje v svoje znanje in veselje do matematike, kar vpliva tako na uspeh v šoli, kot kasneje pri delu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612443061
Leto izdaje 2019
Število strani 32
Dimenzije 21,0 x 20,5
Vezava Trda
Izdal Grlica
Avtor Shirley Willis
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Povej mi, kako daleč je
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Povej mi, kako daleč je

Cena 16,95 €