V vrečki ni artiklov.
Povezovanje s seboj

Se vam morda zdi, da ste obtičali na mestu? Da se nikakor ne morete izviti iz občutkov stresa? Da ste ves čas utrujeni in brezciljno tavate naokoli? Da vas tudi stiki z drugimi ljudmi nikakor ne napolnijo z občutkom pripadnosti in povezanosti?

Po mnenju avtorja knjižnih uspešnic in vizionarja Ilchija Leeja, izpod katerega peresa je nastala tudi knjiga Povezovanje s seboj – kako do jasnosti in razširjene zavesti z meditacijo epifize, vse večja povezanost prek sodobnih tehnologij razkriva temeljno težavo, ki naj bi pestila današnjega človeka: da se je ločil od sebe in izgubil stik s svojim bistvom, ki mu v slehernem trenutku razkriva, katero življenjsko pot ubrati. Kot pravi avtor, ljudje okoli sebe postavljamo zidove, zaradi katerih stežka tkemo tesne odnose s seboj in soljudmi, veliko pa je izgubilo tudi stik z naravo, ki polni z energijo in nas povezuje s samimi seboj.

Ilchi Lee v svoji knjigi razloži, kako se ponovno povezati s svojim telesom, dušo in božanskim bistvom, v katerih tičijo vsi odgovori na naša najbolj pereča vprašanja, ki pomagajo tudi do večje telesne, mentalne, čustvene in duhovne blaginje, ki pripada vsakomur od nas. Ob tem predstavi starodavno južnokorejsko prakso meditacije epifize, ki nam pomaga navezati stik s samim seboj, kar pomaga do jasnosti, sočutja in celovitosti.

Kot pravi avtor, nam ni treba brezciljno tavati v občutkih osamljenosti in iskati rešitve za svoje izzive izven sebe, ker je človek kot mikrokozmos enak makrokozmosu, torej je vse izven nas prisotno tudi v nas samih. Ko torej naslednjič sežete po svojem telefonu, da bi odpravili občutke osamljenosti, se raje vprašajte, ali si v resnici ne želite pristnejšega stika s samim seboj, kar bo vodilo tudi do pristnejših odnosov s soljudmi in rešitev za tegobe, pred katerimi se morda skrivamo za kupi obveznosti in med brezciljnim brskanjem po spletu, da se ne bi bilo treba soočiti z občutki nepovezanosti z lastnim bistvom. Ni potrebno, da je tako. Nenazadnje je edina oseba, s katero bomo preživeli celotno življenje, tista, ki jo vsako jutro vidimo v ogledalu, iz tega pa izhaja vse drugo.

978-961-7079-21-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/o/povezovanje-s-seboj.jpg 978-961-7079-21-0
23.99 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi
novo
-7%

povezovanje s seboj

  • povezovanje s seboj
  • illchi lee

Povezovanje s seboj Ilchi Lee

Kako do jasnosti in razširjene zavesti z meditacijo epifize

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 167 zlatnikov = 1,67 €.
Sodobni človek je prek današnje tehnologije prek konic prstov povezan s celim svetom, že v trenutku se lahko povežemo s komerkoli na kateremkoli kotičku zemeljske oble, a vendar se vse pogosteje omenjajo vse večji občutki osamljenosti, kar se še dodatno okrepi, če se ne moremo iz takšnega ali drugačnega razloga videti v živo. Sodobna tehnologija je razgalila rak rano današnje dobe: občutek nepovezanosti, ne samo z drugimi ljudmi, ampak predvsem s seboj.

Vroča cena: 23,99 €

Prihranek: 1,91 € (7%)

Redna cena: 25,90 €

novo

Podrobnosti artikla Povezovanje s seboj

ISBN 978-961-7079-21-0
Leto izdaje 2021
Število strani 255
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Ilchi Lee

O avtorju Povezovanje s seboj

Ilchi Lee

Ilchi Lee

Ilchi Lee je avtor uspešnic New York Timesa, inovativni voditelj razvoja možganskega potenciala in predan zagovornik mirnega, trajnostnega sveta. Razvil je Brain Education, metodo treninga duha in telesa, ki ljudem pomaga ustvariti lastno zdravje, srečo in mir ter ga uporabiti v dobro vseh.

Več o Ilchi Lee

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 04.07.2021

Avtor zelo nazorno opiše kako se povezati s seboj,

Avtor zelo nazorno opiše kako se povezati s seboj, s svojo dušo. Odlično.

Andreja

Objavljeno 01.07.2021

Knjiga mi je pomagala, da sem podrobneje pogledala

Knjiga mi je pomagala, da sem podrobneje pogledala vase in videla, kaj je resnično pomembno: zdravje, ustvarjanje moje sreče in ohranjanje miru v mislih. Z dostopom do epifize z meditacijo, ki jo ta knjiga podrobno uči, lahko metode pomagajo vsakomur, da se nauči ali razširi svoje trenutne sposobnosti.

Sabina

Objavljeno 11.05.2021

Super knjiga za ponovno najti samega sebe.

Super knjiga za ponovno najti samega sebe.

Senja

Objavljeno 04.05.2021

Odlična knjiga za duhovno rast. Doma imam angleško

Odlična knjiga za duhovno rast. Doma imam angleško in komaj čakam, da dobim v roke tudi slovensko verzijo. Knjiga ti res da nek pogon

Ivan

Objavljeno 19.04.2021

Tole knjigo pa komaj čaka, saj mislim, da sem

Tole knjigo pa komaj čaka, saj mislim, da sem obstal nekje na enem mestu. Knjiga je že naročena, samo čakam da izide in da jo začnem brati in spreminjati svoje življenje.

Povezovanje s seboj

Vroča cena: 23,99 €

Prihranek: 1,91 € (7%)

Redna cena: 25,90 €

Povezovanje s seboj

Oglejte si tudi