V vrečki ni artiklov.

Pozdravimo multiplo sklerozo: Dieta, razstrupljanje in prehranska preobrazba za popolno okrevanje - Prenovljena izdaja

Pozdravimo multiplo sklerozo: Dieta, razstrupljanje in prehranska preobrazba za popolno okrevanje - Prenovljena izdaja Ann Boroch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
V tem neverjetnem delu Ann Boroch, natorupat in usposobljena svetovalka za prehrano, opisuje, kako je premagala multiplo sklerozo ob uporabi komplementarne medicine in kako sedaj zdravi svoje paciente z naravnim programom za samozdravljenje, ki ga razkriva v knjigi Pozdravimo multiplo sklerozo. Delo ne razkriva zgolj novega vzorca, ki tiči v ozadju te bolezni, ampak ponuja tudi nadvse učinkovit terapevtski pristop, ki je uporabniku prijazen. To je obvezno branje ključnega pomena tako za bolnike kot za njihove družine.
-40%
 

Vroča cena: 17,90 €

Prihranek: 12,00 € (40%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-49-5
Leto izdaje 2013
Število strani 420
Dimenzije 14,5 x 22,0
Avtor Ann Boroch
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Kronične bolezni

O avtorju

 

Ann Boroch je usposobljena svetovalka za prehrano, naturopatka, predavateljica, avtorica in motivacijska govornica. Še posebej je seznanjena s področji alergij, avtoimunih bolezni ter prebavnih in hormonskih motenj, vrh tega pa je strokovnjak za kandido (izdaja Zdravljenje kandide: Kvasovke, glivice in vaše zdravje). S svojo uspešno prakso v Los Angelesu v Kaliforniji je pomagala tisočim pacientom doseči kar najboljše zdravje.  

Annina strastna želja je pomagati ljudem spoznati, da ima telo vrojeno inteligenco, katera mu omogoča, da se samo pozdravi – skrivnost je v tem, da mu moramo omogočiti pravo okolje in slednjega dovolj dolgo vzdrževati. Trdno je prepričana, da lahko vsakdo premaga vsako oviro, če se le tako odločimo in pri tem vztrajamo.  

Ann se je pojavila na državnem radiu in televiziji, med drugim tudi v oddaji The Montel Williams Show, kjer je predstavila svojo osupljivo knjigo Pozdravimo multiplo sklerozo. 

Uradna stran avtorice: www.annboroch.com

Oglejte si ekskluzivni intervju z Ann Boroch >>
 

Preberite si 10 avtoričinih nasvetov za zdravljenje kandide in multiple skleroze >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Urša

Objavljeno 25.08.2017

Čudovita knjiga za vse, ki trpite za multiplo

Čudovita knjiga za vse, ki trpite za multiplo sklerozo

Oglejte si tudi