Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pralna plenica Eko racman

Dnevno nočna plenica izdelana iz ekološko pridelanega bombaža je enotne velikosti in raste z otrokom, zato se jih lahko uporablja čez celo obdobje previjanja. Izvrstna je za dnevno in nočno uporabo. Zapenjanje z ježki ali pritiskači.

Dodaj na seznam želja

Plenica

Dnevno nočna plenica in vložek sta izdelana iz ekološko pridelanega bombaža, ter imata GOTS certifikat (IMO, CH No 29701).

Plenica je enotne velikosti (teža otroka 3–15 kg) in raste z otrokom, zato se jih lahko uporablja čez celo obdobje previjanja. 

Plenica je med nogicami ožje krojena, zato je izvrstna za dnevno uporabo, zaradi velike vpojnosti pa je primerna tudi za nočno uporabo.

Plenice uporabljajte skupaj s prekrivnimi hlačkami S, M, L ali XL.

Sestava: 100 % ekološko pridelan bombaž

Vzdrževanje: temperatura pranja je 95 oC, lahko se suši v sušilnem stroju, žal pa sušenje v sušilnem stroju zelo skrajša življenjsko dobo plenicam. Tudi barvne plenice pri pranju ne obarvajo belega perila, le turkizne priporočamo, da jih dvakrat operete ločeno na 95 oC.

JEŽKI ali PRITISKAČI? Ježki so hitreje zapeti, a jih je potrebno pred pranjem zapirati in občasno očistiti. Pritiskači ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja in imajo trajno kvaliteto zapiranja.

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Racman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pralna plenica Eko racman
Vaša ocena
Back to Top

Pralna plenica Eko racman

Cena 15,34 €