V vrečki ni artiklov.
Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Krvna skupina 0

»Naj bo hrana tvoje zdravilo in tvoje zdravilo tvoja hrana.« – Hipokrat

Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D'Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki je v originalu izšla leta 1998, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine.

Tokrat se mu je pri delu pridružila še poklicna kuharica in nekdanja pacientka Kristin O'Connor, ki je s svojim smislom za estetiko (kar je dr. D'Adamo želel vnesti že v svojo prvo knjigo, vendar takrat ni našel pravega sodelavca za takšen podvig) in poenostavljanjem receptov za bolj zdravo življenje in prehranjevanje v skladu s svojo krvno skupino, poskrbela tudi za bolj privlačno delo, ki je pred vami, za knjigo: Pravilna prehrana po krvni skupini Personalizirani recepti za krvno skupino 0. Skupaj z dr. D'Adamom sta pripravila recepte, ki bodo ljudem s krvno skupino 0 naravnost pisani na kožo, recepte pa prilagodila tudi družinam, v katerih je potrebno hkrati kuhati za več krvnih skupin obenem. Pozabila nista tudi na to, ali ste sekretor ali ne, in prav vse recepte ustrezno označila.

Knjiga se začne s podrobnim opisom značilnosti krvne skupine 0Opisu sledi seznam živil, ki vam koristijo in katerih se izogibajte, po skupinah. 

Recepti

Uvodnemu delu sledijo recepti za posamezne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), prigrizke, omake, izčrpnim seznamom in opisom receptov pa sledijo tudi pijače, sladice, juhe, priloge. Na koncu boste našli tudi nekaj koristnih prilog, ki vam bodo pomagale načrtovati zdravo prehranjevanje in življenje za svojo krvno skupino.

Načrtujte z dr. D'Adamo in Kristin O'Connor svoje obroke za en mesec vnaprej, pišite dnevnik prehranjevanja, sledite svojemu napredku in delajte si ustrezen seznam živil, ki jih boste kupili. Ugotovili boste lahko tudi svojo krvno skupino, ali ste sekretor ali ne (večina ljudi je sekretorjev), in kako najti biološko pridelano hrano, ki jo še tako potrebujete.

Dr. D'Adamo verjame, da si z recepti, ki so nam pisani na kožo in ki prijajo tudi naši krvni skupini, lahko obogatimo življenje, postanemo bolj zdravi. Prepustite se ljubezni do hrani, ki veje iz besedila in fotografij, za katere sta zaslužna dr. D'Adamo in Kristin O'Connor. Eksperimentirajte, prilagajajte sestavine, ki so dovoljene in vam koristijo.

In morda boste ugotovili, da tofu sploh ni tako neokusen in se boste nekega dne zavedli, da na ljubljeno govedino za večerjo, že dolgo niste pomislili več. 


9-789616-769709 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/v/dvv.jpg 9-789616-769709
13.45 EUR 2021-03-02 Zaloga: Na zalogi
-50%

Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0 Dr. Peter J.D`Adamo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 94 zlatnikov = 0,94 €.
Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D'Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki je v originalu izšla leta 1998, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine.

Vroča cena: 13,45 €

Prihranek: 13,45 € (50%)

Redna cena: 26,90 €

Podrobnosti artikla Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

ISBN 9-789616-769709
Leto izdaje 2014
Število strani 288
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Dr. Peter J.D`Adamo

O avtorju Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Dr. Peter J.D`Adamo

Dr. Peter J.D`Adamo

Peter J.D`Adamo je priznan ameriški zdravnik naturopat, znanstvenik in predavatelj, ki že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor izjemne uspešnice 4 načini prehrane za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney, avtorico številnih bestsellerjev s področja medicine in zdravja.

Knjige Petra J. D'Adama: 

4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine

4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine

- Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino A

 

Več o Dr. Peter J.D`Adamo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Pavel

Objavljeno 04.03.2020

Dobra knjiga, ki ti za tvojo krvno skupino

Dobra knjiga, ki ti za tvojo krvno skupino opisuje zdrav način prehranjevanja

Joco

Objavljeno 11.04.2017

Vredno branja. Močno priporočam vsem, ki vam je

Vredno branja. Močno priporočam vsem, ki vam je mar za vaše zdravje.

Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Oglejte si tudi