Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

PRAVILO 10X - GRANT CARDONE

Verjetno ste vzeli v roke to knjigo in se vprašali, kaj točno je to pravilo 10X?

In kako mi bo pomagalo?

Pravilo 10X je sveti gral za tiste, ki si želijo uspeha.

Pravilo 10X določa prave ravni dejanj in razmišljanja, ki zagotavljajo uspeh in zagotavljajo, da boste na teh ravneh delovali vse življenje, in kariero.

Zagotovite si izjemen uspeh v življenju in poslu" vas bo popeljala onkraj običajnih meja in vam pomagala doseči izjemne uspehe. Ta knjiga vam bo pokazala, da se ne morete zadovoljiti s povprečnostjo, če želite resnično uspeti. S pravilom 10X se boste naučili, kako doseči cilje, ki ste jih prej morda mislili, da so nemogoči, in kako ustvariti izjemno raven sreče in zadovoljstva v vseh področjih svojega življenja.

Avtor vas bo vodil korak za korakom, da se boste naučili delovati na ravni masivne akcije, ki je ključna za doseganje ciljev. Ta knjiga vam bo pomagala razbliniti vaše strahove, povečati vero vase, odpraviti odlašanje in vam zagotoviti izjemen občutek namena.

S pravilom 10X se boste naučili določiti količino truda, ki je potrebna za zagotovitev uspeha, in zagotoviti, da lahko na tej ravni delujete vse življenje. Ta knjiga vam bo pokazala, kako se ločiti od drugih na trgu in doseči tisto, kar drugi nočejo početi. Naučili se boste ciljati desetkrat višje, kot ste zdaj, in doseči vrhunske rezultate na vseh področjih svojega življenja.

Če želite doseči izjemen uspeh in postati vzor za druge, je ta knjiga popolna izbira za vas. Pravilo 10X je univerzalni princip, ki ga uporabljajo vsi uspešni ljudje, in ta knjiga vam bo pokazala, kako ga uporabiti tudi vi.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 1234bogati
Leto izdaje 2023
Is Featured Ne
Izdal Bogati očka
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PRAVILO 10X - GRANT CARDONE
Vaša ocena
Back to Top

PRAVILO 10X - GRANT CARDONE

Cena 35,00 €