Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Preboj

Na zalogi
SKU
9789617060041
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €

Preboj govori o nenavadni sposobnosti našega uma, da ustvari privid in se omejuje znotraj želene ali neželene resničnosti. Človeško življenje temelji na velikem številu takšnih drobnih iluzij, na prvi pogled nedolžnih pripisovanj pomenov in zaključkov, ki se sčasoma nakopičijo in sprevržejo v človeško dramo, nerazumevanje, prepire in trpljenje.

Dodaj na seznam želja

NLF

Proces, s katerim naš um ustvarja privid, je tako vsakdanji in tako pogost, da se mu brez razmišljanja in z zaupanjem prepuščamo v vsakem trenutku svojega življenja, pri tem pa ne opazimo odmika od resničnosti, ki tako nastane. A vendar je naš um zmožen še nečesa drugega - sprevidi lahko od kod izvira privid in stvarnost ugleda takšno, kakršna je. 

Na tak način enkrat za vselej opravi s kakršnimikoli omejitvami ali vsiljenimi vzorci in nas preda svobodnemu toku življenja. Zamisli in metode, ki se skrivajo v knjigi, so edinstvene in jih ni mogoče najti nikjer drugje. Ključna je revolucionarna NLF (nekonceptualna lingvistična forma) tehnika branja, ki prinaša umu svobodo in nepogojenosti. NLF deluje kot čarovnija! 

Najboljše od vsega je, da niso potrebni nikakršni predpogoji, priprave, znanje ali izkušnje. Kot praktična metodologija je NLF dostopen vsem, kjer koli in kadar koli. Če hočete preizkusiti čarovnijo, morate zgolj prebrati pričujočo knjigo in poslušati tiste njene dele, ki jih je mogoče posneti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060041
Leto izdaje 2019
Število strani 229
Dimenzije 16,0 x 22,9
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Preboj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Preboj

Cena 29,00 €