Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prebuditev jasnovidne energije

Na zalogi
SKU
978-961-94387-7-0
Dodaj v primerjavo
Cena 25,90 €

Pritegnite v življenje več tega, kar ljubite, potujte med življenji, povežite se s pokojniki ali še nerojenimi otroci in še mnogo več z uporabo lastnih jasnovidnih sposobnosti. Priznana avtorica Cyndi Dale vam bo razkrila skrivnosti jasnovidne energije in vam podala natančna navodila za šest različnih jasnovidnih slogov. Od zdravljenja in manifestiranja do čiščenja blokad z uporabo vpogleda v prihodnost – ta čudovit vodnik vam bo pomagal raziskati številne teme in osebno zrasti s pomočjo lastnih energijskih sposobnosti. 

Dodaj na seznam želja

Jasnovidnost

VSAKDO JE LAHKO JASNOVIDEN

Cyndi Dale, priznana mednarodna avtorica, intuitivna zdravilka in jasnovidka, je prepotovala svet, da bi ljudi učila o energijskem zdravljenju in intuiciji. Ali veste, katera je najpogostejša želja njenih učencev? Želijo si postati bolj jasnovidni, kar pomeni, da želijo »jasno videti«.

Jasnovidnost je eden od številnih darov, ovitih v tančico skrivnosti. Jasnovidnost nam prinaša pisane, divje, srhljive ali črno-bele vizije, ki nam vedno znova na pladnju nosijo uvide, duhovna razodetja, nasvete in hitre vpoglede v preteklost, sedanjost in prihodnost, ki jih lahko ugledamo ali na zaslonu notranjega uma ali z očmi.

Marsikdo meni, da je jasnovidnost izključno domena vidcev, medijev in ciganov, vendar prebiva v vsakomer od nas. Vse je sestavljeno iz energije. Če želimo postati bolj jasnovidni, se moramo samo naučiti bolje obvladovati energijo, ki nam zarisuje kalejdoskop podob, prizorov in vizij, s pomočjo katerih lahko krmarimo ladjo svojega življenja. Kot vse spretnosti pa tudi jasnovidnost zahteva vajo – in izobraževanje. Oboje boste dobili s to knjigo.

S POMOČJO JASNOVIDNE VIZUALIZACIJE BOSTE LAHKO:

 • zdravili sebe in druge, manifestirali in bolje sprejemali odločitve,
 • razločili med svojo in tujo energijo ter pritegnili več ljubezni v življenje.
 • se povezali s pokojnikom ali otrokom, ki še ni prijokal na svet,
 • raziskovali svoja pretekla življenja.

Jasnovidnost je vsestranski dar, ki vam lahko prinaša dobesedne in simbolične podobe in uvide, ki se nanašajo na preteklost, sedanjost in prihodnost vas ali koga drugega. Jasnovidnost vam ne pomaga samo, da pogledate v in skozi vse fizično, psihološko in duhovno, ampak vam poda roko pri razkrivanju resnice o sebi.  

JASNOVIDNE VIZIJE SE LAHKO POJAVIJO KOT:

 • žive sanje ali dnevne sanjarije
 • duhovno razodetje v enem od barvnih odtenkov med belo in črno
 • občutki in druge zaznave, ki jih lahko spremenimo v jasnovidne podobe
 • pisane slike ali 'filmi', ki se prikažejo oziroma zavrtijo na zaslonu vašega notranjega uma
 • domišljijske podobe, recimo čustveni simboli (čustvenčki) in stripi
 • znamenja, ki se pojavijo v okolju
 • besede, ki se kar same zapišejo na zaslon vašega notranjega uma
 • vizija nečesa, kar se je že zgodilo ali kar se lahko še zgodi
 • svetlobne krogle ali krogle energije, ki pritegnejo vašo pozornost
 • obiskovalci iz duhovnega sveta, ki jih vidite z očmi
 • pomenljive podobe, ki se intuitivno zarišejo na papir
 • pokrajine in osebe, ki jih vidite med 'potovanjem' izven telesa

Prebuditev jasnovidne energije

VSEBINA KNJIGE PREBUDITEV JASNOVIDNE ENERGIJE IN ŠEST VRST JASNOVIDNOSTI

V prvem poglavju bo govora o osnovah jasnovidnosti. Najprej se bomo vrnili nazaj v zgodovino in razkrili, kako se je jasnovidnost uporabljala skozi čas. Nato vam bom podala več primerov šestih glavnih vrst jasnovidnosti, v katerih boste prejeli predloge za uporabo jasnovidnosti v svojem življenju.

Nato vam bom pokazala, kako jasnovidnost dejansko deluje. Jasnovidnost je energijsko delo. Poznamo dve glavni vrsti energije, subtilno (jasnovidno) in fizično (čutno), ki vam jih bom podrobneje predstavila. Obe vrsti energije prispevata k jasnovidnosti, pri kateri ne sodeluje samo telo, ampak tudi dve različni subtilni strukturi, imenovani sistem čaker in avrična polja.

V drugem poglavju vam bom razkrila več tehnik, ki jih boste potrebovali za delo s svojo jasnovidnostjo. Z njimi boste takoj začeli aktivirati in uporabljati svojo jasnovidno energijo ter preizkušati šest vrst jasnovidnosti.

V tretjem do osmem poglavju se bomo posvetili vsaki vrsti jasnovidnosti posebej. V vsakem poglavju bodo predstavljeni koncepti in tehniki za razvijanje posameznega jasnovidnega daru. Naučili se boste razvijati pisane vizije, se odpirati za duhovna razodetja, spreminjati empatične zaznave v podobe, dostopali do besed in zvokov preko vizualnih sredstev, 'brati' in upravljati prihodnost, zdraviti in manifestirati. Ste se pripravljeni vreči v bazen svojega duhovnega znanja? Kar pogumno v vodo!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94387-7-0
Leto izdaje 2018
Število strani 200
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Cyndi Dale
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prebuditev jasnovidne energije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prebuditev jasnovidne energije

Cena 25,90 €