V vrečki ni artiklov.

Prebuditev zdravilne energije

Prebuditev zdravilne energije Mantak Chia

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 83 zlatnikov = 0,83 €.
Mantak Chia je prvi Kitajec, ki je pričel poučevati tisočletja skrite in dragocen tehnike taoizma na Zahodu. Ta knjiga prinaša jasno in pregledno učenje za aktiviranje in ohranjanje življenjske moči Chi.
 
Cena: 16,65 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-229-002-4
Leto izdaje 2003
Število strani 197
Dimenzije 14,5 x 21,0
Avtor Mantak Chia
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Kategorija Modrosti vzhoda za telesno in duševno zdravje

O avtorju

 

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje in Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Osebna stran Mantaka Chie: www.universal-tao.com

Video galerija Mantaka Chie na Youtube >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi