V vrečki ni artiklov.
Prebujajoča svetloba

Barbara Ann Brennan nam v svoji knjigi Prebujajoča svetloba predstavlja nov pogled na zdravje, zdravljenje in bolezen.

  • V prvem delu je opisana znanstvena podlaga, se pravi energetsko polje in holografske teorije o tem, zakaj in kako pomaga polaganje rok.

  • Drugi del opisuje, kaj zdravilec lahko naredi in česa ne more, kako v življenju sami ustvarjamo bolezni, kadar ne delujemo v skladu s svojim sistemom ravnovesja.

  • Prek intervjujev z bolniki, je v tretjem delu opisan razvojosebnega doživljanja med procesom zdravljenja, in sicer z bolnikovega stališča.

  • Četrti del prinaša načrte zdravljenja ter nadvse koristne zdravilske meditacije in vizualizacije, ki pospešujejo osebniproces zdravljenja.

  • Peti del opisuje kako lahko odnosi med ljudmi vplivajo na zdravje bodisi pozitivno bodisi negativno.

  • Šesti del zdravje, bolezni in zdravljenje povezuje z ustvarjalnostjo. 

961-229-052-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/r/prebujajoca-svetloba.jpg 961-229-052-0
27.12 EUR 2021-10-26 Zaloga: Na zalogi

Prebujajoča svetloba

Prebujajoča svetloba Barbara Ann Brennan

Potovanje osebnega zdravljenja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Zdravilka, učiteljica in avtorica Barbara Ann Brennan nas v svoji knjigi spodbudi, da prebudimo svetlobo v sebi.
Cena: 27,12 €

Podrobnosti artikla Prebujajoča svetloba

ISBN 961-229-052-0
Leto izdaje 1996
Število strani 475
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Gnostica
Avtor Barbara Ann Brennan

O avtorju Prebujajoča svetloba

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan, ustanoviteljica in predsednica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing že več kot 35 let raziskuje človeško energijsko polje. Njeni najbolje prodajani knjigi – Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba – veljata za klasiki na področjih energijskega dela in dopolnilne medicine. Njeno delo se je odrazilo v razvoju metode Brennan Healing Science, holistične modalnosti zdravljenja, osnovane na sistemu človeške energijske zavesti in njegovem odnosu z zdravjem in boleznimi. To delo se dotakne prav vsakega vidika človekovega življenja z namenom izboljšanja njegove kakovosti. Nekdanja Nasina fizičarka Barbara Ann Brennan ima visokošolsko izobrazbo s področij filozofije in teologije kot tudi fizike. Preden se je upokojila kot učiteljica, je na svoji fakulteti izobrazila več kot 3000 diplomantov v četrtem letniku podiplomskega in dodiplomskega študijskega programa Brennan Healing Science kot tudi na izobraževanjih učiteljev in v naprednih študijskih programih. Šola nadaljuje njeno delo in leta 2017 je obeležila svojo 35. obletnico.

Več o Barbara Ann Brennan

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MAGDALENA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga mi je bila priporočena ... in ker je

Knjiga mi je bila priporočena ... in ker je zajetna in z drobnim tiskom, sem se je zelo težko lotila brati. Potem sem začela naključno kar tako iz sredine, kjerkoli sem odprla. In tako se je nadaljevalo. To knjigo je treba brati počasi in ob njej razmišljati in preverjati. Odlična knjiga, ki jo berem znova in znova ... priporočam jo vsem, res vsem, ki bi radi nekaj naredili zase.

Prebujajoča svetloba

Oglejte si tudi