V vrečki ni artiklov.

Predanost

Predanost Angela Duckworth

Moč strasti in vztrajnosti v življenju in pri delu

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Druga, dopolnjena izdaja V tem prepričljivem in razumljivem delu avtorica Angela Duckworth na provokativen način bralcu ponudi priložnost za razmislek o osebni predanosti, o neizmerljivih virih lastne motivacije ter pokaže na možnosti in pomembnost osebne angažiranosti za samouresničevanje ciljev v življenju in pri delu.
 
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-7050-21-9
Leto izdaje 2018
Število strani 429
Dimenzije 15,0 x 21,0
Avtor Angela Duckworth
Vezava Mehka
Izdal UMco
Kategorija Pogum in motivacija

O avtorju

   

Dr. Angela Duckworth, profesorica psihologije na univerzi v Pennsylvaniji, je ustanoviteljica Character Laba, ameriške neprofitne organizacije, ki se ukvarja z raziskovanjem človekovega značaja. Svoje strokovno delo je posvetila raziskovanju predanosti (ang. grit) in samokontrole (ang. self-control). Ti dve človeški lastnosti sta jo najbolj vznemirjali, ko je dolga leta službovala kot učiteljica matematike in opazovala, kako najbolj inteligentni in talentirani učenci ne končajo šolanja z najboljšimi rezultati. Prodorna nevroznanstvenica je dobitnica številnih nagrad in priznanj, med drugim nagrade MacArtur za izjemno izvirnost svojega dela. Kot svetovalka je v preteklosti sodelovala z Belo hišo, Svetovno banko, pri ameriški nacionalni košarkarski ligi (NBA) in nogometni zvezi (NFL). Predanost je njena prva knjiga in takoj po izidu je postala velika uspešnica.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).