❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Preden zaspim - 365 sproščujočih trenutkov za zavesten zaključek dneva

Preden zaspim - 365 sproščujočih trenutkov za zavesten zaključek dneva Osho _

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Vsak dan vsaj za nekaj trenutkov opustite um in se okopajte v božanskosti. Ti trenutki so edini resnični trenutki. So edini trenutki, ko lahko rečete, da ste res živeli; vsi drugi trenutki bodo pozabljeni. Knjigi Ko se zbudim in Preden zaspim sta bili ustvarjeni na Oshovo pobudo. Zasnovani sta tako, da vsak dan zajame določeno temo, jutranja in večerna tema pa druga drugo dopolnjujeta. Vsebujeta 365 meditacij, ki so predvidene za kronološko, ne naključno prebiranje. Knjigo Preden zaspim lahko prebirate sámo ali pa v kombinaciji z jutranjo knjigo. Besedila so izbrana pra...
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616950602
Leto izdaje 2016
Število strani 240
Dimenzije 15,0 x 17,0
Avtor Osho _
Vezava Trda
Izdal Primus
Kategorija Spletna knjigarna

O avtorju

 


Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdeva iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.  

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).