Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Od strahu do moči - samoterapevtske rešitve, vodnik praktičnih nasvetov z vajami in motivacija za hitro opustitev

Na zalogi
SKU
9789619553954
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Se tudi vam zdi, da tesnoba in panika močno vplivata na vaše življenje?  Se počutite popolnoma ohromljeni?

Ta vodnik vas bo usmerjal in popeljal na pot zdravljenja, kajti ključ do okrevanja je le razumevanje paničnih napadov.

Z razumevanjem boste prišli do odgovorov in izvedeli, zakaj se vaše telo odziva tako, kot se.

Knjiga vas bo popeljala na popotovanje, na katerem se boste najprej sprijaznili s paničnimi napadi in se jih nato tudi dokaj hitro popolnoma znebili. Naučili se boste tudi obvladovanja paničnih napadov in odkrili, kako jih popolnoma ustaviti, še predno začnejo vplivati na vaš dan.

Milena Lorber je mama, soproga, ljubiteljica kave, čaja in dobre hrane. Rada riše, slika in  piše. Z možem se trudita, da bi povzdignila kulturo pitja čaja v Sloveniji, in se s prodajo čajev tudi profesionalno ukvarjata. Želita si, da bi bili ljudje bolje ozaveščeni o pozitivnih učinkih čaja na telo in duha.

Milena verjame, da ima um neverjetno sposobnost, da se ozdravi samo z ozaveščanjem nezavednega in s sprejetjem sebe v kakršni koli obliki.

Po tem, ko je sama trpela za panično motnjo in ugotovila, kaj vse je bilo treba razkriti pred seboj in kako zelo se lahko ljudje motijo, ko mislijo, da poznajo prave vzroke svojih težav, je veliko časa posvetila raziskovanju in temu, da bi svojo zgodbo delila tudi z drugimi. S svojim pristopom žeIi pomagati ljudem, da bi se znebili napadov panike in raznih strahov, če je le mogoče brez zdravil.

Tema o panični motnji, anksioznosti ali kakšrnih koli drugi motnji je prepovedana in pogosto tudi tabu tema. Pa je to pravzaprav res?

Prepričali smo se, da je izkazovanje naše ranljivosti šibkost. Strah nas je povedati kaj in kako se počutimo, vse to pa le zaradi tega, da bi bili sprejeti. Prav tako pa je govoriti o svojih travmah lahko zelo zastrašujoče.

Če spremenimo naš način razmišljanja, lahko na to našo »motnjo« gledamo kot na izkušnjo , ki se nam je zgodila in morda bi  pogovor o tem pomagal tako nam kot tudi nekomu drugemu, ki si tega resnično ne upa.

S pogovorom in razbijanjem tabujev bi lažje opazili tudi simptome določenih motenj, jih lažje razumeli in  se hitreje odločili za zdravljenje.

Bodisi kot samopoč ali pa bi si poiskali strokovno pomoč.

Na tak način bi si mnogi med nami lahko prihranili tudi leta trpljenja in se nebi več počutili tako zelo osamljene.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=TAJbVrYMUwE

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789619553954
Število strani 114
Leto izdaje 2023
Dimenzije 148 x 210 mm
Is Featured Ne
Izdal Cangura
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Od strahu do moči - samoterapevtske rešitve, vodnik praktičnih nasvetov z vajami in motivacija za hitro opustitev
Vaša ocena
Back to Top

Od strahu do moči - samoterapevtske rešitve, vodnik praktičnih nasvetov z vajami in motivacija za hitro opustitev

Cena 24,00 €