V vrečki ni artiklov.
Prednost sreče

Sreča

Tradicionalna modrost pravi, da če bomo trdo delali, bomo bolj uspešni, in če bomo bolj uspešni, bomo posledično tudi bolj srečni. Toda nedavna odkritja na področju psihologije kažejo, da je ta formula v resnici obrnjena v napačno smer: sreča je predhodnica uspeha in ne obratno!

Shawn Achor, ki je več kot desetletje poučeval na univerzi Harvard in svetoval najuspešnejšim ameriškim podjetjem, se v svetovni uspešnici Prednost sreče opira na lastne raziskave in raziskave vodilnih psihologov, da bi popravil to zlomljeno formulo.

Ob tem nam predstavi sedem praktičnih načel pozitivne psihologije in nam pokaže, kako lahko prednost sreče uporabimo sami, da postanemo bolj uspešni pri vsem, kar počnemo.

NEKATERA IZMED TEH NAČEL SO:
• učinek tetrisa, ki nas nauči, kako svoje možgane naučimo, da prepoznajo in izkoristijo priložnosti, ko se te pojavijo;
• Zorrov krog, ki nas nauči, kako svoj trud preusmerimo v majhne in izvedljive cilje, s čimer pridobimo moč, da postopoma osvojimo tudi večje;
• vlaganje v odnose, ki nas nauči, kako žeti sadove vlaganja v enega največjih znanilcev našega uspeha in sreče – svoje odnose.

9789617090369 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/r/prednost_srece.jpg 9789617090369
25.9 EUR 2020-06-03 Zaloga: Na zalogi
novo

Prednost sreče

Prednost sreče Shawn Achor

Zakaj so srečni ljudje bolj uspešni (in kako lahko postanete tudi vi)

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 129 zlatnikov = 1,29 €.
Naša formula za uspeh je napačna!  Tradicionalna modrost pravi, da če bomo trdo delali, bomo bolj uspešni, in če bomo bolj uspešni, bomo posledično tudi bolj srečni. Če bomo le našli tisto dobro službo, napredovali na delovnem mestu ali izgubili tistih odvečnih pet kilogramov, bomo končno srečni. Toda nedavna odkritja na področju psihologije kažejo, da je ta formula v resnici obrnjena v napačno smer: sreča je predhodnica uspeha in ne obratno!
Cena: 25,90 €
novo

Podrobnosti artikla Prednost sreče

ISBN 9789617090369
Leto izdaje 2020
Število strani 276
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Shawn Achor

O avtorju Prednost sreče

Shawn Achor

Shawn Achor je eden od vodilnih strokovnjakov za uresničevanje človeškega potenciala na svetu. Raziskoval in predaval je v dvainštiridesetih državah na vseh celinah, s čimer premošča razlike med znanostjo o sreči in njenimi učinki v vsakdanjem življenju. Izobraževal se je pri nekaterih od pionirjev na področju pozitivne psihologije in je kot asistent pomagal pri oblikovanju in vodenju znamenitega »programa o sreči«, ki je bil v njegovem času eden najpopularnejših na Harvardu. 

Več o Shawn Achor

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi