Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Predpričevanje

Na zalogi
SKU
978-961-7050-06-6
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Nova knjiga avtorja uspešnice Vplivanje. S knjigo Predpričevanje pa Cialdini ponuja nov pogled na veščino vplivanja, ki je pravo razodetje: ne gre samo za to, kaj in kako rečemo s končnim namenom vplivanja, temveč so pomembni tudi tisti trenutki, preden začnemo govoriti.

Dodaj na seznam želja

Vplivanje

Vsvoji globalni in sedaj že klasični uspešnici Vplivanje, prevedeni tudi v slovenščino, je profesor Robert Cialdini preoblikoval način, na katerega se je razmišljalo o veščini prepričevanja.

Sedaj pa Cialdini s knjigo Predpričevanje ponuja nov pogled na veščino vplivanja, ki je pravo razodetje: ne gre samo za to, kaj in kako rečemo s končnim namenom vplivanja, temveč so pomembni tudi tisti trenutki, preden začnemo govoriti.

To je svet predpričevanja, celovitega nabora vnaprej pripravljenih aktivnosti, kjer lahko subtilno spremenjene vsakdanje pogovorne fraze, na videz nepomembni vizualni znaki ter na prvi pogled nepomembna izbira lokacije srečanja pripravijo ljudi do tega, da rečejo »da«, še preden sploh dobijo vprašanje.

To je svet, kjer na začetku zastavljeno pravo vprašanje povzroči razkritje obilja informacij, ki pozornemu opazovalcu seveda ne uidejo, kjer na spletni nakup vplivajo podobe v ozadju, ki so povsem nepovezane s prodajanimi izdelki, in kjer na izpitne rezultate vpliva postavitev učilnice.

In, seveda, kot razkriva mojster Cialdini, to je svet, v katerem se lahko izmojstrite za vse te dejavnosti.

Če razumete orodja predpričevanja, boste bolje pripravljeni na to, da zmagate v debatah, lažje boste dobili podporo za svoje ideje ali predstavili svoj projekt – bolje vam bo šlo celo to, da prepričate samega sebe in naredite nekaj, kar se vam zdi (pre)težko.

Delo, ki temelji na najnovejših znanstvenih študijah o prepričevanju in vplivanju, vsebuje fascinantne študije primerov, tako da je Predpričevanje knjiga, ki je po eni strani vseskozi strokovno utemeljena, po drugi strani pa prinaša navdušujoč pregled nenavadnega delovanja človeškega uma.

Poleg tega pa je Predpričevanje tudi izjemen praktični vodnik, ki lahko izboljša in okrepi vaše sposobnosti vplivanja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7050-06-6
Leto izdaje 2018
Število strani 477
Dimenzije 21,0 x 25,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Dr. Robert B. Cialdini
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Predpričevanje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Predpričevanje

Cena 26,90 €