V vrečki ni artiklov.
Predpričevanje

Vplivanje

Vsvoji globalni in sedaj že klasični uspešnici Vplivanje, prevedeni tudi v slovenščino, je profesor Robert Cialdini preoblikoval način, na katerega se je razmišljalo o veščini prepričevanja.

Sedaj pa Cialdini s knjigo Predpričevanje ponuja nov pogled na veščino vplivanja, ki je pravo razodetje: ne gre samo za to, kaj in kako rečemo s končnim namenom vplivanja, temveč so pomembni tudi tisti trenutki, preden začnemo govoriti.

To je svet predpričevanja, celovitega nabora vnaprej pripravljenih aktivnosti, kjer lahko subtilno spremenjene vsakdanje pogovorne fraze, na videz nepomembni vizualni znaki ter na prvi pogled nepomembna izbira lokacije srečanja pripravijo ljudi do tega, da rečejo »da«, še preden sploh dobijo vprašanje.

To je svet, kjer na začetku zastavljeno pravo vprašanje povzroči razkritje obilja informacij, ki pozornemu opazovalcu seveda ne uidejo, kjer na spletni nakup vplivajo podobe v ozadju, ki so povsem nepovezane s prodajanimi izdelki, in kjer na izpitne rezultate vpliva postavitev učilnice.

In, seveda, kot razkriva mojster Cialdini, to je svet, v katerem se lahko izmojstrite za vse te dejavnosti.

Če razumete orodja predpričevanja, boste bolje pripravljeni na to, da zmagate v debatah, lažje boste dobili podporo za svoje ideje ali predstavili svoj projekt – bolje vam bo šlo celo to, da prepričate samega sebe in naredite nekaj, kar se vam zdi (pre)težko.

Delo, ki temelji na najnovejših znanstvenih študijah o prepričevanju in vplivanju, vsebuje fascinantne študije primerov, tako da je Predpričevanje knjiga, ki je po eni strani vseskozi strokovno utemeljena, po drugi strani pa prinaša navdušujoč pregled nenavadnega delovanja človeškega uma.

Poleg tega pa je Predpričevanje tudi izjemen praktični vodnik, ki lahko izboljša in okrepi vaše sposobnosti vplivanja.

978-961-7050-06-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/r/predpricevanje.jpg 978-961-7050-06-6
26.9 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi

Predpričevanje

Predpričevanje Dr. Robert B. Cialdini

Revolucionarna metoda vplivanja na odločanje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 134 zlatnikov = 1,34 €.
Nova knjiga avtorja uspešnice Vplivanje. S knjigo Predpričevanje pa Cialdini ponuja nov pogled na veščino vplivanja, ki je pravo razodetje: ne gre samo za to, kaj in kako rečemo s končnim namenom vplivanja, temveč so pomembni tudi tisti trenutki, preden začnemo govoriti.
Cena: 26,90 €

Podrobnosti artikla Predpričevanje

ISBN 978-961-7050-06-6
Leto izdaje 2018
Število strani 477
Dimenzije 21,0 x 25,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Dr. Robert B. Cialdini

O avtorju Predpričevanje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Predpričevanje

Oglejte si tudi