V vrečki ni artiklov.

Prehajanje v zlato dobo leta 2032 - Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet

Prehajanje v zlato dobo leta 2032 - Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet Diana Cooper

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
Ta osupljiva knjiga je nadaljevanje knjige Prelomno leto 2012. Diana Cooper podaja natančne podatke o spremembah na področju gospodarstva, politike, podnebja in zemeljskega površja. Najbolj vznemirljiv del knjige je njena predstavitev novih duhovnih energij, ki vstopajo v naš planet in opis vplivov omenjenih energij na posamezna področja našega planeta oziroma na svet kot celoto.
 
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-25-9
Leto izdaje 2011
Število strani 152
Dimenzije 15,0 x 21,0
Avtor Diana Cooper
Vezava Ne
Izdal Cangura

O avtorju

Diana Cooper, terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic. 

 

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med živimi; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).  

 

Uradna stran avtorice: www.dianacooper.com


Ekskluzivni intervju z avtorico:  DIANA COOPER in kaj se nam obeta v prehodnem obdobju 2012-2032

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Karmen

Objavljeno 18.04.2018

S to knjigo se malce pomiriš in zaveš, da nas čaka

S to knjigo se malce pomiriš in zaveš, da nas čaka lepa prihodnost. Oz. si jo moramo narediti sami, in uživati vsak dan posebej.

Politik

Objavljeno 26.08.2017

Na trgu je ogromno knjig s črno napovedjo

Na trgu je ogromno knjig s črno napovedjo prihodnosti, Diana pa v tej knjigi piše o zlatih časih, ki prihajajo. Fantastično branje

MIRIAM

Objavljeno 12.09.2014

Dobra protiutež vsem slabim (gospodarskim)

Dobra protiutež vsem slabim (gospodarskim) napovedim, ki smo jim priča zadnje čase.

HELENA

Objavljeno 12.09.2014

Knjige Diana so vse zelo miroljubne in te uspejo

Knjige Diana so vse zelo miroljubne in te uspejo navdati z notranjim mirom. Všeč mi je njena odprtost za nove stvari in sposobnost, da v vsaki novosti vidi nekaj dobrega.

ALMIRA

Objavljeno 12.09.2014

Prebrala Cooperjevo Prelomno leto 2012 in seveda

Prebrala Cooperjevo Prelomno leto 2012 in seveda me zanima še prihodnost za naprej. Nakup sledi še ta mesec.

Oglejte si tudi