Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prekletstvo krastač

Prekletstvo krastač - leto 1682 - čas preganjanja čarovnic in praznoverja. Ruben je sirota. Živi z babico, ki se dobro spozna na zelišča in pomaga bolnim ljudem, a jo obsodijo čarovništva in obesijo. Ruben mora pobegniti iz vasi še preden tudi sam postane žrtev praznoverja. Na cesti ga pobereta dva moška: čuden doktor Flyte in njegov topoglavi pomočnik Vrečar. Sprva se zdi, da mu ponujata pomoč in prijateljstvo, toda kmalu se izkaže, da na videz uglajeni potujoči doktor ni to, za kar se izdaja. Ruben je prisiljen k sodelovanju pri sleparijah s čudežnimi napoji in se na koncu znajde v zaroti, ki ogrozi njegovo življenje ... Rubenove srhljive dogodivščine se nadaljujejo v knjigi Prekletstvo krokarjev.
Dodaj na seznam želja

Prekletstvo krastač - leto 1682 - čas preganjanja čarovnic in praznoverja. Ruben je sirota. Živi z babico, ki se dobro spozna na zelišča in pomaga bolnim ljudem, a jo obsodijo čarovništva in obesijo. Ruben mora pobegniti iz vasi še preden tudi sam postane žrtev praznoverja.
Na cesti ga pobereta dva moška: čuden doktor Flyte in njegov topoglavi pomočnik Vrečar. Sprva se zdi, da mu ponujata pomoč in prijateljstvo, toda kmalu se izkaže, da na videz uglajeni potujoči doktor ni to, za kar se izdaja.  Ruben je prisiljen k sodelovanju pri sleparijah s čudežnimi napoji in se na koncu znajde v zaroti, ki ogrozi njegovo življenje ...

Rubenove srhljive dogodivščine se nadaljujejo v knjigi Prekletstvo krokarjev.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-67-0
Leto izdaje 2011
Število strani 284
Dimenzije 13,0 x 19,5
Izdal Avrora as
Avtor Rebecca Lisle
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prekletstvo krastač
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prekletstvo krastač

Cena 19,90 €