Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prekletstvo krokarjev

Prekletstvo krokarjev je nadaljevanje Rubenovih srhljivih dogodivščin iz knjige Prekletstvo krastač. Ruben z doktorjem Brittlebankom obišče nenavadnega gospoda in gospo Marley na njunem posestvu, tam pa naleti na temačno skrivnost. V ruševinah podrte kapele je nekaj skrito. Nekaj grozovitega in strašnega, česar še svoj živi dan ni videl. Z neomajnim pogumom se v napetem pričakovanju odloči priti skrivnosti do dna. Toda prav v tem času se na posestvu pojavi tudi skrivnostni pridigar, ta pa ni nihče drug kot besni doktor Flyte, ki ga že ves čas zasleduje ... Ruben je tako znova na begu, polnem osupljivih in srhljivih odkritij, nazadnje pa se mora spopasti še z usodo, kakršna je doletela njegovo babico.
Dodaj na seznam želja

Prekletstvo krokarjev je nadaljevanje Rubenovih srhljivih dogodivščin iz knjige Prekletstvo krastač.
Ruben z doktorjem Brittlebankom obišče nenavadnega gospoda in gospo Marley na njunem posestvu, tam pa naleti na temačno skrivnost. V ruševinah podrte kapele je nekaj skrito. Nekaj grozovitega in strašnega, česar še svoj živi dan ni videl. Z neomajnim pogumom se v napetem pričakovanju odloči priti skrivnosti do dna. Toda prav v tem času se na posestvu pojavi tudi skrivnostni pridigar, ta pa ni nihče drug kot besni doktor Flyte, ki ga že ves čas zasleduje ...

Ruben je tako znova na begu, polnem osupljivih in srhljivih odkritij, nazadnje pa se mora spopasti še z usodo, kakršna je doletela njegovo babico.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-65-6
Leto izdaje 2011
Število strani 332
Dimenzije 13,0 x 19,5
Izdal Avrora as
Avtor Rebecca Lisle
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prekletstvo krokarjev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prekletstvo krokarjev

Cena 19,90 €