Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Preprečevanje demence na osnovi ajurvede, joge in drugih metod

Na zalogi
SKU
978-961-6950-19-0
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €
Skrajni čas je, da začnemo temeljito preprečevati to hudo bolezen, zlasti še zato, ker ni na voljo praktično nikakršnega zdravljenja. Knjigo sem napisala z namenom, da bi preprečevali demenco z osebnim prizadevanjem in kot posamezniki sprejeli različne ukrepe ter se tako ognili »težavi, ki prihaja.
Dodaj na seznam želja

"V knjigi Preprečevanje demence na osnovi ajurvede, joge in drugih metod dr. Vinod Verma logično pojasnjuje razloge hitrega širjenja demence v sodobnem času in navaja seznam dvanajstih glavnih dejavnikov tveganja, ki povzročajo demenco.

Najti jih je tako na telesni kot duševni ravni. Če bi se ljudje ogibali tem dvanajstim dejavnikom tveganja, bi preprečili postopno uničevanje uma.

Glede na to, da se demenca pojavlja zaradi različnih duševnih motenj, izguba spomina pa je nepovratna sprememba, je preprečevanje najboljša rešitev.

Dharma, ki jo imamo kot ljudje, je varovati naše telo in um. Zato je preprečevanje, za kakršno se zavzema dr. Verma, osnovano na individualnem prizadevanju. Njeno delo bo koristilo vsemu človeštvu." - Prof. Dharmamand Sharma

"Skrajni čas je, da začnemo temeljito preprečevati to hudo bolezen, zlasti še zato, ker ni na voljo praktično nikakršnega zdravljenja. Knjigo sem napisala z namenom, da bi preprečevali demenco z osebnim prizadevanjem in kot posamezniki sprejeli različne ukrepe ter se tako ognili »težavi, ki prihaja."

Dr. Vinod Verma je strastna raziskovalka in prizadevno zbira živo ajurvedsko izročilo ter ga s knjigami, predavanji in delavnicami širi po vsem svetu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-19-0
Leto izdaje 2014
Število strani 102
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Vinod Verma
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Preprečevanje demence na osnovi ajurvede, joge in drugih metod
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Načrtovanje življenja z ajurvedo

Cena 17,00 €