Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni Koronarna srčna bolezen, angina pektoris, povišan krvni tlak, povišana raven holesterola

Na zalogi
SKU
978-961-93393-8-1
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €
Dodaj na seznam želja

Knjiga, ki bo rešila življenje tudi mnogim Slovencem

 Najpogostejši vzrok smrti v zahodnem svetu, tudi v Sloveniji, so bolezni srca in ožilja. V knjigi nam avtor, dolgoletni zdravnik in raziskovalec, predstavi medicinsko preverjen recept kako se s pravilno prehrano lahko do konca življenja zaščitimo pred vsemi srčnožilnimi boleznimi. »Rešitev, ki jo dr. Esselstyn predstavi v knjigi Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni, je tako globokoumna kot Newtonovo odkritje težnosti. Polovica vseh Američanov, ki bodo danes umrli, bi lahko preložila srečanje s pogrebnikom, če bi sledila programu dr. Esselstyna.« - Howard F. Lyman, soavtor knjig No more bull! in Mad cowboy.


 Beseda urednika: "Če poznate koga, ki ima srčnožilne bolezni, mu boste lahko naredili veliko uslugo, če mu poveste za to knjigo."

Revolucionarni program, temelječ na neizpodbitnih rezultatih dvajsetletne raziskave dr. Esselstyna, dokazuje, da lahko s spremembo prehrane v resnici pozdravimo koronarno srčno bolezen.

Koronarna srčna bolezen ostaja vodilni vzrok smrti moških in žensk v Združenih državah. Toda kakor pojasni dr. Caldwell Esselstyn v tej knjigi, je mogoče to bolezen preprečiti, pozdraviti in celo odpraviti. Dr. Esselstyn trdi, da je konvencionalna kardiologija izneverila paciente, s tem, ko je razvijala terapije, ki se osredotočajo zgolj na simptome koronarne srčne bolezni, ne pa na njene vzroke.

 

Bolezni srca in ožilja so najbolj pogost vzrok smrti v zahodnem svetu.


Na temelju revolucionarnih rezultatov svoje dvajsetletne prehranske raziskave – najdaljše raziskave te vrste, kar jih je bilo kdaj opravljenih – dr. Esselstyn v tej knjigi pojasni in utemelji z neizpodbitnimi znanstvenimi dokazi, kako lahko za vedno ustavimo epidemijo koronarne srčne bolezni s spremembo načina prehranjevanja.

Dr. Esselstyn je prepričljiv s trditvijo, da lahko prehrana iz rastlinskih sestavin, brez dodanih olj, ne le prepreči koronarno srčno bolezen in ustavi njeno napredovanje, ampak tudi odpravi njene že nastale posledice.

Dokaz učinkovitosti programa so njegovi rezultati. V prvotno raziskavo dr. Esselstyna so se vključili pacienti z napredovalo koronarno srčno boleznijo. Kljub agresivnemu zdravljenju, ki so ga bili deležni, vključno z vstavitvami srčnih obvodov in angioplastičnimi posegi, so petim pacientom iz prve skupine njihovi kardiologi napovedali, da imajo pred seboj manj kot leto dni življenja. V nekaj mesecih po vključitvi v program dr. Esselstyna so se dramatično izboljšali raven njihovega holesterola, simptomi angine pektoris in pretok krvi. Sedemnajst pacientov, ki so se držali programa, v naslednjih dvanajstih letih ni utrpelo nobenega nadaljnjega srčnega dogodka. Pacienti, ki so vztrajali, so preživeli obdobje dvajsetih let brez simptomov.

Knjiga Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni ponuja bralcem isti enostavni prehranski program, ki je dramatično in za vedno spremenil življenje pacientov. S tem načinom prehranjevanja bodo pacienti s koronarno srčno boleznijo ohranjali dovolj nizko raven holesterola, da gotovo ne bodo nikoli doživeli srčnega infarkta.

Knjiga je prava prodajna uspešnica in vključuje več kot 150 receptov za slastne jedi iz rastlinskih sestavin. V njej je predstavljena znanstvena osnova enostavnega načrta, ki je drastično in za vedno spremenil življenje pacientov s koronarno srčno boleznijo. Bralcem bo dala moč in orodja, s katerimi bodo prevzeli nadzor nad zdravjem svojega srca.

Ta knjiga je pomagala tisočem po vsem svetu. Po njeni zaslugi se je tudi Bill Clinton odločil za vegansko prehrano, ki mu je rešila življenje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93393-8-1
Leto izdaje 2014
Število strani 336
Dimenzije 15,0 X 23,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Planet
Avtor Cara Lynn James
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni Koronarna srčna bolezen, angina pektoris, povišan krvni tlak, povišana raven holesterola
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni Koronarna srčna bolezen, angina pektoris, povišan krvni tlak, povišana raven holesterola

Cena 27,00 €