V vrečki ni artiklov.

Preprosto - zdravje: priročnik za zdravje, vitalnost in mladostnost

Preprosto - zdravje: priročnik za zdravje, vitalnost in mladostnost Dušan Donko, Simona Kolar Tomažič

Priročnik za zdravje, vitalnost in mladostnost, ki bi ga morala imeti vsaka družina. V njem so zbrani preprosti nasveti iz bogate zakladnice znanja naravne medicine za dosego in ohranitev zdravja, ki jih lahko izvaja in uporablja nekdo, ki je star 2 leti ali 100 let. Knjiga ponuja učinkovite rešitve za mnoge težave in bolezni (alergije, astmo, rak nervozo, vnetje mehurja, prehlad, gripa, bronhitis …).
 
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789612699796
Leto izdaje 2013
Število strani 235
Dimenzije 20,8 x 14,8
Avtor Dušan Donko, Simona Kolar Tomažič
Vezava Mehka
Izdal Založba Ulala
Kategorija Alternativna medicina

O avtorju

 

Dušan Donko je mojster daometafizike ( samozdravljenja, fengšuja, bazi astrologije, ji činga, branja obraza, či gonga, wudangtajčija, daojina … ) in učenec velikega kitajskega mojstra Wudangkungfuja, YouXuandeja. V Mariboru in Ljubljani že nekaj let vodi Šolo življenja in večne mladosti. Njegovo življenjsko poslanstvo je prižiganje luči v družbi. Obuja starodavna, pozabljena znanja in ljudi opominja na naravne zakone. 

 

Simona Kolar Tomažič je po poklicu magistrica pravnih znanosti, a se že od najstniških let aktivno ukvarja z metafiziko in duhovnostjo. Njena tretja ustvarjalna strast je pisanje, zato se je v novinarstvu uveljavila kot avtorica prispevkov z metafizično in duhovno vsebino. Simonino življenjsko poslanstvo je, da s primerom pokaže, da je hkrati mogoče uspešno živeti posvetno in duhovno ter da tradicionalna znanja približa modernemu svetu.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).