Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni Dr. John F. Demartini

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
Ste utrujeni, nerazpoloženi in brez volje? Dr. John F. Demartini vam razloži, kakšna je povezava med zdravjem in mišljenjem. Petindvajset načel, ki jih opisuje v tej knjigi, vam bo pomagalo zaživeti bolj zdravo, srečno in izpolnjeno. Avtorjeve izkušnje, meditacije in pozitivne afirmacije vam bodo olajšale pot do notranjega vira moči.
 
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-33-4
Leto izdaje 2012
Število strani 243
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Dr. John F. Demartini
Vezava Poltrda
Izdal Cangura
Kategorija Samopodoba, samozavest in ljubezen do sebe

O avtorju

   

John Demartini je avtor številnih knjižnih uspešnic. Poklicno pot je začel kot kiropraktik, zdaj je predavatelj svetovnega slovesa, ki svetuje številnim podjetjem in posameznikom. Ustanovil je šolo Concourse of Wisdom School of Philosophy and Healing. Na poti raziskovanj univerzalnih principov življenja in zdravja je prebral več ton knjig, pridobil spoznanja številnih znanstvenih in humanističnih disciplin ter prepotoval ves svet. 

Svojo metodo za osebnostno preobrazbo avtor razvija in uspešno uporablja že 40 let. Utemeljil jo je na spoznanjih fizike, filozofije, teologije, metafizike, psihologije, astronomije, matematike, nevrologije in fiziologije. Zdi se, da je z Demartinijevo metodo mogoče vplivati na delovanje hipotalamusa, amygdale in limbičnega predela možganov, kjer so sedeži najprimitivnejši čustvenih vzgibov - strahu, krivde, empatije ter jeze in agresivnosti. 

Svoje pristaše ima že v 58 državah sveta. Milijoni so že preskusili učinkovitost njegovega pristopa k uveljavljanju življenjskih sprememb. V zadnjih letih z Demartinijevo metodo seznanjajo tudi socialne delavce, policiste, psihoterapevte, zdravstvenike, finančnike idr.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

HELENA

Objavljeno 02.05.2018

Vrhunska knjiga, ki jo priporočam v branje

Vrhunska knjiga, ki jo priporočam v branje vsakomur. Odpira nove perspektive in nas spomni, kaj v življenju resnično šteje v pravem smislu.

Dušan

Objavljeno 27.10.2014

Odlično! Ko bi se le večkrat zavedali darov, ki

Odlično! Ko bi se le večkrat zavedali darov, ki jih imamo v sebi, pa jim ne pustimo, da se izrazijo. Knjiga mi je dala zelo veliko! Primerna tudi za darilo. Dušan

SIMONA

Objavljeno 12.09.2014

V življenju sem se večkrat soočala s težkimi

V življenju sem se večkrat soočala s težkimi preizkušnjami, zato iščem oporo tudi v knjigah. Darovi so ena tistih izdaj, ki ti pomagajo videti bistvo - kako ostati odprtega srca, da kljub vsej bolečini ne zakrniš. Moramo biti ljubezen, svetloba...delati na tem.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Demartinija sem že pred časom zasledila na

Demartinija sem že pred časom zasledila na Youtube-u, saj je kot motivator zelo znan po svetu in se mu splača prisluhniti. Tudi meni je v teoriji vse o čemer govori kristalno jasno, le še prakse se morem bolj resno lotiti.

Oglejte si tudi