V vrečki ni artiklov.
Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

Kako živeti bolj srečno

Ste utrujeni, nerazpoloženi in brez volje? John F. Demartini vam razloži, kakšna je povezava med zdravjem in mišljenjem. Naučili se boste kako živeti bolj srečno in zdravo. Petindvajset načel, ki jih opisuje v tej knjigi, vam bo pomagalo zaživeti bolj zdravo, srečno in izpolnjeno. Avtorjeve izkušnje, meditacije in pozitivne afirmacije vam bodo olajšale pot do notranjega vira moči.

 • Spremenite vsak stresni dogodek v priložnost za učenje.
 • Spremenite negativne izkušnje in občutke v pozitivna dejanja.
 • Odkrijte svoje cilje in jih uresničite.
 • Naučite se vzljubiti svoje delo.
 • Oblikujte bolj ljubeče odnose z bližnjimi.

Knjiga Preštejte svoje darove je vir navdiha in spodbude, h kateremu se boste vračali zmeraj znova.


Demartini

Demartinijeva metoda je:

 • zbirka vprašanj, ki si jih mora zastaviti posameznik, da občuti sedanjost in začuti hvaležnost;
 • postopek, ki nevtralizira človekov negativni čustveni naboj in ga osvobodi zamer, konfliktov in okorelega prepričanja;
 • preverljivo delujoč pristop k vzpostavljanju notranjega ravnovesja in odkrivanju višjega reda, ki obvladuje vse življenje, čeprav je to navidezno kaotično. 

Namen Dematinijeve metode je v človeku:

 • odpraviti stres
 • uravnovesiti čustveno stanje
 • zmanjšati vpliv motečih misli
 • razrešiti konflikte
 • odpraviti omejujoči strah
 • razrešiti navidezne življenjske paradokse  
 • izostriti um in zmožnost odločanja
 • razviti hvaležnost za vse, kar ima in doživi
 • odstreti pogled na delovanje višje sile
 • razviti zmožnost uživati življenje.

Vsak problem vsebuje končno število vzrokov in ima določeno število rešitev. Demartinijeva metoda je algoritem ali nabor korakov, ki pripeljejo človeka do razrešitve vsakega problema.

978-961-6769-33-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview607be4debe812443058357665d8bb033.jpg 978-961-6769-33-4
19.4 EUR 2020-09-24 Zaloga: Ni na zalogi
-25%

Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni Dr. John F. Demartini

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Ste utrujeni, nerazpoloženi in brez volje? Dr. John F. Demartini vam razloži, kakšna je povezava med zdravjem in mišljenjem. Petindvajset načel, ki jih opisuje v tej knjigi, vam bo pomagalo zaživeti bolj zdravo, srečno in izpolnjeno. Avtorjeve izkušnje, meditacije in pozitivne afirmacije vam bodo olajšale pot do notranjega vira moči.

Vroča cena: 19,40 €

Prihranek: 6,50 € (25%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

ISBN 978-961-6769-33-4
Leto izdaje 2012
Število strani 243
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Poltrda
Izdal Cangura
Avtor Dr. John F. Demartini

O avtorju Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

Dr. John F. Demartini

Dr. John F. Demartini

John Demartini je avtor številnih knjižnih uspešnic. Poklicno pot je začel kot kiropraktik, zdaj je predavatelj svetovnega slovesa, ki svetuje številnim podjetjem in posameznikom. Ustanovil je šolo Concourse of Wisdom School of Philosophy and Healing. Na poti raziskovanj univerzalnih principov življenja in zdravja je prebral več ton knjig, pridobil spoznanja številnih znanstvenih in humanističnih disciplin ter prepotoval ves svet. 

Svojo metodo za osebnostno preobrazbo avtor razvija in uspešno uporablja že 40 let. Utemeljil jo je na spoznanjih fizike, filozofije, teologije, metafizike, psihologije, astronomije, matematike, nevrologije in fiziologije. Zdi se, da je z Demartinijevo metodo mogoče vplivati na delovanje hipotalamusa, amygdale in limbičnega predela možganov, kjer so sedeži najprimitivnejši čustvenih vzgibov - strahu, krivde, empatije ter jeze in agresivnosti. 

Svoje pristaše ima že v 58 državah sveta. Milijoni so že preskusili učinkovitost njegovega pristopa k uveljavljanju življenjskih sprememb. V zadnjih letih z Demartinijevo metodo seznanjajo tudi socialne delavce, policiste, psihoterapevte, zdravstvenike, finančnike idr.

Več o Dr. John F. Demartini

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

HELENA

Objavljeno 02.05.2018

Vrhunska knjiga, ki jo priporočam v branje

Vrhunska knjiga, ki jo priporočam v branje vsakomur. Odpira nove perspektive in nas spomni, kaj v življenju resnično šteje v pravem smislu.

Dušan

Objavljeno 27.10.2014

Odlično! Ko bi se le večkrat zavedali darov, ki

Odlično! Ko bi se le večkrat zavedali darov, ki jih imamo v sebi, pa jim ne pustimo, da se izrazijo. Knjiga mi je dala zelo veliko! Primerna tudi za darilo. Dušan

SIMONA

Objavljeno 12.09.2014

V življenju sem se večkrat soočala s težkimi

V življenju sem se večkrat soočala s težkimi preizkušnjami, zato iščem oporo tudi v knjigah. Darovi so ena tistih izdaj, ki ti pomagajo videti bistvo - kako ostati odprtega srca, da kljub vsej bolečini ne zakrniš. Moramo biti ljubezen, svetloba...delati na tem.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Demartinija sem že pred časom zasledila na

Demartinija sem že pred časom zasledila na Youtube-u, saj je kot motivator zelo znan po svetu in se mu splača prisluhniti. Tudi meni je v teoriji vse o čemer govori kristalno jasno, le še prakse se morem bolj resno lotiti.

Preštejte svoje darove: zdravilna moč hvaležnosti in ljubezni

Oglejte si tudi