V vrečki ni artiklov.
Prevaran

Brezimnost. zaupanje. poklicnost. To so pravila, ki jih Jonathan Quinn v svojem svetu skrivnosti spoštuje. Znebi se trupel, ki morajo izginiti, in za njimi nikoli ne ostane nobena sled. Ko Quinna pokličejo v pristanišče v Los Angeles, kamor je po pomorski poti pravkar prispel tovorni kontejner, je takoj jasno, da je nekdo prekršil njegova pravila igre. V zabojniku je mrtev mož – človek, ki je Quinnu nekoč rešil življenje. Nihče ne ve, kako je umrl nekdanji agent CIE Steven Markof, in Quinn mora opraviti več kot samo čiščenje. Najti mora Markofovo prijateljico Jenny in ji povedati, da je Markof mrtev. Odkriti mora, kdo je umoril Markofa in Quinnu poslal truplo.

 

Še pred enim tednom je bila Jenny Fuentes pomočnica ambicioznega kongresnika. Zdaj je izginila neznano kam in nekdo se je precej potrudil, da je ni mogoče najti. A Quinn ima na voljo svoje poti in načine, kako kjerkoli na zemeljski obli odstreti tančico skrivnosti. Premore veščine in znanje, s katerimi lahko prekriža načrte morilcem in vohunom. In ima skrito orožje: prizadevnega in odrezavega vajenca Nata in genialno Orlando, tesno prijateljico, ki mu je življenje rešila že več kot enkrat. Na poti med centrom politične moči v Washingtonu in vrvežem singapurskih ulic se Quinn ne ustavi, dokler ne odkrije resnice o tem, kdo stoji za nasilno smrtjo njegovega prijatelja. Odkrije osupljiv vzrok Jennyjinega nenadnega izginotja in vse, kar Jenny ve o prevari, ki Quinna pretrese.

 

Brett Battles je prejel številne pohvalne kritike za svoj prvenec Čistilec, v katerem je bralcem predstavil glavnega junaka Jonathana Quinna, pogodbenega agenta in poklicnega čistilca. Jonathan Quinn se čustveno nikoli ne vpleta v svoje delo. A v tem odličnem romanu ga obvladujejo zaskrbljenost in dvomi. Umorjen je bil njegov prijatelj in sodelavec. Izginila je ženska. In tokrat je za Quinna zadeva postala osebna.

16736 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/b039240f519b43fa87636b9bfb0edfc4.jpg 9789616778244
5 EUR 2020-09-30 Zaloga: Na zalogi
-75%

Prevaran

Prevaran Brett Battles

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 25 zlatnikov = 0,25 €.
Brezimnost. zaupanje. poklicnost. To so pravila, ki jih Jonathan Quinn v svojem svetu skrivnosti spoštuje. Znebi se trupel, ki morajo izginiti, in za njimi nikoli ne ostane nobena sled. Ko Quinna pokličejo v pristanišče v Los Angeles, kamor je po pomorski poti pravkar prispel tovorni kontejner, je takoj jasno, da je nekdo prekršil njegova pravila igre. V zabojniku je mrtev mož – človek, ki je Quinnu nekoč rešil življenje. Nihče ne ve, kako je umrl nekdanji agent CIE Steven Markof, in Quinn mora opraviti več kot samo čiščenje. Najti mora Markofovo prijateljico Jenny in ji p...

Vroča cena: 5,00 €

Prihranek: 14,95 € (75%)

Redna cena: 19,95 €

Podrobnosti artikla Prevaran

ISBN 9789616778244
Leto izdaje 2009
Število strani 351
Dimenzije 15 x 23,5
Vezava Ne
Izdal Anu Elara
Avtor Brett Battles

O avtorju Prevaran

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).