V vrečki ni artiklov.

Primož Hieng

Primož Hieng se je s fotografijo začel ukvarjati že v osnovni šoli. Po študiju novinarstva se je zaposlil na Radiu glas Ljubljane. Že enajsto leto je glavni in odgovorni urednik Kamniških novic.  Svoje etnološko in zgodovinsko obarvane reportaže redno objavlja v prilogi TT Slovenskih novic. V zadnjih letih je pripravil 24 samostojnih fotografskih razstav in sodeloval na več kot 60 skupinskih razstavah pri nas in v tujini.

 

Primo Hieng

Primož Hieng, rojen 1. septembra 1955 v Ljubljani, se je s fotografijo začel ukvarjati že v osnovni šoli. Po študiju novinarstva se je zaposlil na Radiu glas Ljubljane in tam delal skoraj 16 let. Že enajsto leto je Primož Hieng glavni in odgovorni urednik Kamniških novic, najbolj brane informativne revije v ljubljanski regiji. Svoje etnološko in zgodovinsko obarvane reportaže redno objavlja v prilogi TT Slovenskih novic, s katerimi sodeluje šesto leto.

V zadnjih letih je Primož Hieng pripravil 24 samostojnih fotografskih razstav in sodeloval na več kot 60 skupinskih razstavah pri nas in v tujini. Primož Hieng, fotograf prvega razreda FZS, je od leta 2006 član Fotokluba Ljubljana.

Dela Primoža Hienga: Z vami bom na rajžo šel, Nenavadni vodnik po nenavadni Sloveniji, Največja knjiga voščil, Biba še leze ...

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani