V vrečki ni artiklov.
Priporočnik za življenje - Izkoristite danosti življenja

Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja.

"Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustavrjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembo. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši." Avtor

"Ne potrebujemo ničesar, da bi bili srečni. Sreča se nahaja znotraj našega fenomena. Sreča kot taka ne more biti izgubljena. Mis smo tisti, ki smo izgubili zavedanje o njej." Učitelj, Njegova svetost, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwarananda.

9789612855123 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/r/priporocnik_za_zivljenje.jpg 9789612855123
27 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Priporočnik za življenje - Izkoristite danosti življenja

Priporočnik za življenje - Izkoristite danosti življenja dr. Danilo Kosi - Dayalpuri

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja. "Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustavrjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembo. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši." A...
Cena: 27,00 €

Podrobnosti artikla Priporočnik za življenje - Izkoristite danosti življenja

ISBN 9789612855123
Leto izdaje 2016
Število strani 255
Dimenzije 17,4 x 24,4
Vezava Trda vezava
Izdal Kailash
Avtor dr. Danilo Kosi - Dayalpuri

O avtorju Priporočnik za življenje - Izkoristite danosti življenja

dr. Danilo Kosi - Dayalpuri

O AVTORJU:

Dr. Danilo Kosi se je rodil 20. 3. 1968 v Mariboru. Na Filozofski fakulteti v Ljubljani je leta 1997 diplomiral iz geografije in sociologije. Leta 2000 je na Filozofski fakulteti v Ljubljani, oddelek za geografijo uspešno zagovarjal magistrsko nalogo. Leta 2012 je na Oddelku za geografijo FF Univerze v Mariboru doktoriral iz regionalne geografije.
Zraven znanstveno-strokovnega dela na področju geografije, se intenzivno ukvarja tudi z naravnimi pristopi k različnim vidikom življenja. Je aktiven udeleženec mnogih konferenc, simpozijev, „summitov“, seminarjev, delavnic v Sloveniji, Evropi, Indiji, Afriki, Avstraliji, Novi Zelandiji, ZDA, Kanadi..., na temo zdravje, prehrana, šport, kvaliteta bivanja, oskrba s pitno vodo, problem zasoljevanja prsti v aridnih in semiaridnih območjih, klimatske spremembe, vegetarijanski način življenja v povezavi z odpravo lakote in manjšimi pritiski na okolje.

Sodeluje v projektih, ki temeljijo na izboljšanju kulture bivanja, zdravem načinu prehranjevanja in naravnem pridobivanju hrane, odgovornem ravnanju s primarnimi viri, jogo, zdravim način življenja, in zdravim gibanjem.

Je predavatelj in pogost gost slovenskih nacionalnih in regionalnih TV in radijev, kjer poskuša predstaviti zgornje teme, v luči pozitivnega vpliva na posameznikova zdravja (fizično, psihično, socialno in duhovno zdravje) in naravno okolje. Je pisec mnogih strokovnih in znanstvenih člankov.

Več o dr. Danilo Kosi - Dayalpuri

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).