V vrečki ni artiklov.

Priročnik za novo paradigmo

Priročnik za novo paradigmo Edvard Kadič

Priročnik za novo paradigmo je prav posebna knjiga, ki nam pomaga bolje razumeti naravo realnosti in sveta, znotraj katerega živimo in ustvarjamo. Namenjena je vsem, ki si želite bolje spoznati naravo tri-dimenzionalne in multi-dimenzionalne realnosti, delovanje in uporabo temeljnih univerzalnih zakonov (Privlačnost, Dopuščanje...), najti dodatne odgovore na vprašanje zakaj smo tu kjer smo, prepoznati nadzorne mehanizme obvladovanja človeške zavesti, naravo in pomen bolezni ipd.
-40%
 

Vroča cena: 5,97 €

Prihranek: 3,98 € (40%)

Redna cena: 9,95 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-9301-70-8
Leto izdaje 2011
Število strani 166
Dimenzije 10,5 x 15,0
Avtor Edvard Kadič
Vezava Ne
Izdal Zavod Delta
Kategorija Priročniki & Učbeniki

O avtorju

 

Edvard Kadič je strokovnjak na področju komunikacije, predavatelj, podjetnik, filozof, predvsem pa popotnik skozi obzorja duha. Kot dolgoletni manager na vodilnih delovnih mestih v prodaji globalnih podjetij, se ukvarja predvsem z praktično uporabo človeškega duhovnega potenciala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Dejaven je na področju raziskovanja in razvoja učinkovitih praks uporabe človeškega potenciala, vodi seminarje in delavnice o učinkovitem doseganju ciljev (denar, odnosi, kariera,...) in je ustanovitelj Zavoda za napredne študije (IASD) v Ljubljani.

Ekskluzivni intervju s strokovnjakom za človeški potencial Edvardom Kadičem >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Priročnik za novo paradigmo

Edvard Kadič

Vroča cena: 5,97 €

Prihranek: 3,98 € (40%)

Redna cena: 9,95 €

Oglejte si tudi