V vrečki ni artiklov.
.Priročnik za tarot - Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov

"Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov."
- Frieda Harris, ki je naslikala komplet kart Toth, Aleistra Crowle-ja

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj ter dilem vsakdanjega življenja. Oseminsedemdeset simbolov upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju. Da bi tarot razumeli in obvladali, ga moramo spoznati. Priročnik za tarot je ena najboljših in najpopolnejših knjig s tega zanimivega področja.

V knjigi boste našli splošno zgodovino in uporabo tarota. Poglavje o veliki arkani globinsko raziskuje splošna načela ali arhetipe, ki jih vsak človek izkusi v različnih življenjskih obdobjih. Naslednji del govori o stopnjah mojstrstva, ki jih dosežemo v življenju, predstavljene pa so s kraljevskimi kartami. Sledijo jim karte od asa do desetice v vseh štirih barvah, mala arkana, ki odseva naše duševne, čustvene in duhovne izzive in prirojene talente. Metodološka pravila, ki sledijo, je avtorica razvijala dolgo časa in preskusila na več tisoč ljudeh, da bi odkrila, kako simboli delujejo. Vsa preverjena spoznanja so bila podlaga za upodobitve več vrst polaganj kart.

978-961-6804-50-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovnica-prirocnik-za-tarot.jpg 978-961-6804-50-9
22.7 EUR 2021-05-23 Zaloga: Na zalogi

.Priročnik za tarot - Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov

.Priročnik za tarot - Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov Angeles Arrien

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 113 zlatnikov = 1,13 €.
"Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov."- Frieda Harris, ki je naslikala komplet kart Toth, Aleistra Crowle-ja Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstv...
Cena: 22,70 €

Podrobnosti artikla .Priročnik za tarot - Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov

ISBN 978-961-6804-50-9
Leto izdaje 2011
Število strani 299
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Angeles Arrien

    Kategorije

O avtorju .Priročnik za tarot - Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).