Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Pritapkajmo si srečo

Na zalogi
SKU
9789619437513
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Priročnik je nepogrešljiv pripomoček za vse starše, ki se zavzemajo in trudijo, da njihovi otroci ne bi prenašali svojih strahov, neprijetnih izkušenj in negativnih občutkov iz otroštva v odraslo dobo, ampak bi jih reševali sproti. Knjiga nas korak za korakom vodi po tehniki EFT (Emotional Freedom Technique), v Sloveniji znani tudi pod imenom tapkanje, ki je ena izmed najpreprostejših in najučinkovitejših tehnik, s katero se osvobodimo stresa, skrbi in negativnih čustev ter naredimo prostor sreči, veselju in miru.

Dodaj na seznam želja

Tapkanje

Tapkanje oz. EFT povezuje starodavna znanja o akupresuri in meridijanih ter moderne pristope sodobne psihologije. Medtem ko tapkamo oz. s prsti rahlo udarjamo po akupresurnih točkah na obrazu in zgornjem delu trupa, izgovarjamo trditve, ki opisujejo naše težave. To dvoje skupaj nam pomaga, da se sprostijo blokade v našem energijskem sistemu in telesu, ki nastale zaradi negativnih čustev, misli ali neprijetnih dogodkov. V našem telesu se vzpostavi ravnovesje in spremeni se naš odziv na težavo. Avtorica Susan Jeffrey Busen v knjigi najprej razloži celoten postopek ter svetuje staršem in otrokom, kako naj tapkajo, da bodo dosegli najboljše rezultate, nato pa v 61 delih obdela najpogostejše težave otrok, s katerimi se soočajo v prvih letih svojega življenja. Starši in otroci bodo v knjigi našli postopek v 6 korakih, s pomočjo katerega lahko premagajo najrazličnejše težave:

- STRAHOVI (strah pred živalmi, višino, temo, zdravnikom, zobozdravnikom,
pošastmi, nastopi...)

SAMOZAVEST IN OMEJUJOČA PREPRIČANJA (ne zmorem, nisem dovolj
dober, slabe navade, ustrahujejo me, naredil sem napako, prizadeli so me …)

TEŽAVE DOMA (selitev, prihod dojenčka, ločitev, težave z bratom ali sestro)

- TEŽAVE V ŠOLI (težave pri matematiki, branje je težko, težave z učiteljem,
strah pred testi...)

- PREVOZNA SREDSTVA (strahovi in težave povezani z letalom, avtom,
kolesom, šolskim avtobusom)

ČUSTVA (jeza, tesnoba, nepotrpežljivost, nezbranost, hrup, žalost,
žalovanje...)


Odziv otrok na tapkanje je običajno neverjeten. Takoj ko začutijo izboljšanje v svojem počutju, vzljubijo tapkanje. Otroci so se pripravljeni učiti in z veseljem sprejmejo pomoč, ki deluje. Tapkanje je neverjetno darilo, ki ga lahko poklonite svojemu otroku in sebi. S tem boste svojega otroka opremili z orodjem, ki mu bo služilo kadarkoli in kjerkoli v življenju. S tem boste preprečili, da bi bil nahrbtnik s čustveno prtljago vašega otoka prepoln in pretežek, skozi življenje bo stopal lahkotno in radostno. Ali ni to največ, kar lahko podarite svojemu otroku in sebi?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619437513
Leto izdaje 2020
Število strani 155
Dimenzije 19,5 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Susan Jeffrey Busen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Pritapkajmo si srečo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Pritapkajmo si srečo

Cena 19,90 €