Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Prvo leto mama

Na zalogi
SKU
9789619450031
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Avtorica v knjigi opisuje prvo leto materinstva; veliko lepih trenutkov, ter težke in temne plati materinstva, ki pogosto ostanejo zamolčani. Biti mama je hkrati lepo in zahtevno.

Dodaj na seznam želja

Materinstvo

Pred vami je resnična knjiga o prvem letu materinstva. Avtorica je v njej popisala veliko lepih trenutkov, ki jih doživi novopečena mati, pa tudi tiste težke in temne, ki pogosto ostanejo zamolčani. Biti mama je hkrati lepo in zahtevno.

Mama se včasih počuti, kot da lebdi na krilih svoje materinske ljubezni in da zmore vse, včasih pa pade globoko v najtemnejše dele svoje psihe, iz katerih le stežka najde pot nazaj. Kako si lahko pomaga, da ohrani sebe in obenem ljubi svojega otroka – tudi o tem govori ta knjiga.

“Z Nikom sem šla prvič ven deset dni po porodu. Dala sem ga v lupinico in ga odnesla na klop ob Ljubljanico. Bil je lep spomladanski dan. Z Markom sva sedela v tišini, Nik je ravno zadremal. Vrbe so se nežno zibale v vetru. Nedaleč stran je neki moški racam v reko metal kruh. Vse je bilo nekako isto kot prej. Pa vendar za naju popolnoma drugače.”

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619450031
Leto izdaje 2019
Število strani 88
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Založba 5KA
Avtor Ana Rozman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Prvo leto mama
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Prvo leto mama

Cena 19,90 €