V vrečki ni artiklov.

Pšenična trava: Najboljše zdravilo narave (Popoln vodič o tem, kako lahko z uživanjem trave izboljšate svoje zdravje)

Pšenična trava: Najboljše zdravilo narave (Popoln vodič o tem, kako lahko z uživanjem trave izboljšate svoje zdravje) Steve Meyerowitz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
In kaj sploh je pšenična trava? Pod tem pojmom razumemo raznolike trave, ki se jih zaradi terapevtskih in hranilnih lastnosti uporablja kot zeliščna zdravila. V knjigi Pšenična trava so opisane različne trave, in sicer pšenična, ječmenova, ovsena, ržena in nekatere druge, vse pa imajo podobne učinkovine.
 
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-35-8
Leto izdaje 2012
Število strani 327
Dimenzije 23,0 x 15,5
Avtor Steve Meyerowitz
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Zdrava prehrana

O avtorju

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

SIMONA

Objavljeno 12.09.2014

Mene pa bolj zanima, ali je med vami kdo že

Mene pa bolj zanima, ali je med vami kdo že poskusil piti sokove iz trave in kakšen je okus? Zna biti nekoliko specifičen. Morda se ga pa da popestriti s kakšnim jabolkom, korenčkom ...

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Že pred časom sem zasledila članek o Ann Wigmore,

Že pred časom sem zasledila članek o Ann Wigmore, upokojenki ki je odkrila zdravilne lastnosti soka iz trave. Baje so se ji tekom let beli lasje ponovno obarvali in pri 80+ je bila rjavolaska :) Narava ima resnično moč, da nas pozdravi. Sokovnik že imam, knjigo sem naročila... zdej pa v akcijo!

MARINKA

Objavljeno 12.09.2014

Slišal sem že za to "naravno zdravilo", ki hitro

Slišal sem že za to "naravno zdravilo", ki hitro obnavlja naše celice zato sem vesela, da se da sedaj dobiti literatura tudi v Slovenskem jeziku, da se pred prakticiranjem lahko malo bolj informiram :)

Oglejte si tudi