Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Psihodinamična psihiatrija II - Teorije strahu in stanja strahu

Na zalogi
SKU
978-961-92488-8-1
Dodaj v primerjavo
Cena 41,00 €
Potem ko smo dobili v roke prevoda Erićevih knjig Strah pred smrtjo in prvi del zbirke Psihodinamična psihiatrija – zgodovina, osnovni principi, teorije, nas je Institut Matjaža Regovca razveselil še s prevodom drugega dela zbirke Psihodinamična psihiatrija z naslovom Teorije o strahu in stanja strahu.
Dodaj na seznam želja

"Potem ko smo dobili v roke prevoda Erićevih knjig Strah pred smrtjo in prvi del zbirke Psihodinamična psihiatrija – zgodovina, osnovni principi, teorije, nas je Institut Matjaža Regovca razveselil še s prevodom drugega dela zbirke Psihodinamična psihiatrija z naslovom Teorije o strahu in stanja strahu.

Gotovo smo najbolj veseli tisti, ki se s stanji strahu oz. tesnobnimi motnjami ukvarjamo strokovno in sledimo razvoju znanstvenih teorij o strahu in tesnobi. Zdi se mi kar neverjetno lepo, da je Matjaž zagrizel v tako zahteven projekt, saj je bila moja prva misel, da so knjige iz Erićeve zbirke Psihodinamična psihiatrija verjetno preveč zahtevne za laične bralce in se bodo prodajale v relativno majhnem krogu strokovnjakov, od katerih se spet samo en del ukvarja s psihodinamičnim pristopom.

Vendar sem po temeljitem branju prepričan, da bo prav knjiga o strahu gotovo lahko zanimiva za širši krog slovenskih strokovnjakov z različnih področij. Strah in tesnoba sta namreč po eni strani univerzalna človeška pojava, obenem pa tako zapletena, da potrebujemo različne perspektive, da počasi odstiramo tančice skrivnostnosti, ki ju zakrivajo. Psihodinamična perspektiva je še kako dragocena in bogata tako glede izkušenj iz klinične prakse kot tudi v številu inventivnih teorij."

- Mag. Miran Možina, dr. med., psihiater in psihoterapevt (iz uvodne študije k slovenski izdaji)

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-92488-8-1
Leto izdaje 2010
Število strani 678
Vezava Mehka
Izdal IPAL
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Psihodinamična psihiatrija II - Teorije strahu in stanja strahu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Psihodinamična psihiatrija II - Teorije strahu in stanja strahu

Cena 41,00 €