Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Punca, zbrihtaj se

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619445846
Dodaj v primerjavo
Cena 24,50 €

Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš.

Dodaj na seznam želja

Knjiga Rachel Hollis se posveča predvsem izboljševanju samopodobe, saj prav slaba samopodoba veliko ženskam preprečuje, da bi se razvile v polnem potencialu. V vsakem poglavju se avtorica osredotoči na eno od običajnih utvar in napačnih predstav ter z jasnimi, življenjskimi nasveti pokaže, kako pridobiti samozavest in odkriti v sebi močno in plemenito žensko, ki uspešno obvlada vse življenjske vloge, pa najsi je to podjetnica, mama, prijateljica,… Knjiga, ki spreminja življenja na bolje.

“Ta knjiga govori o celi kopici laži in o eni boleči resnici. Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš.

Toda tej resnici ne boš nikoli verjela, če ne boš najprej sprevidela laži, ki ti jo prikrivajo. Si kadarkoli verjela, da nisi dovolj dobra? Da nisi dovolj suha? Da te ni mogoče ljubiti? Da si slaba mama? Si verjela, da si zaslužiš, da s tabo grdo ravnajo? Da ne boš nikoli nič dosegla?

Same laži.

To, da prepoznamo laži o samih sebi, ki smo se jih tako navadili, da jih niti ne opazimo več, je ključen korak na poti razvoja v boljšo različico samih sebe. Več si, kot si postala in popolnoma sama odločaš, kaj boš s tem spoznanjem storila.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619445846
Leto izdaje 2019
Število strani 220
Dimenzije 14,0 x 21,3
Vezava Mehka
Izdal Vida
Avtor Rachel Hollis
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Punca, zbrihtaj se
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Punca, zbrihtaj se

Cena 24,50 €