V vrečki ni artiklov.
PUREX Faza 1 - Paket za čiščenje organizma

Priložnost za prečiščenje organizma!

V današnjih časih vse več strokovnjakov in zdravstvenih delavcev trdi, da je detoksikacija črevesja eden najpomembnejših korakov k ohranjanju zdravja telesa, ker imamo več kot 50% imunskega sistema v prebavnem traktu, posebno v debelem črevesu.

Potrebne substance se ne morejo pravilno absorbirati, če debelo črevo ni resnično prečiščeno.

Če redno opažate omenjene probleme je vredno pomisliti na pravo rešitev.

Vsaka sestavina paketa je bila narejena z uporabo najnovejših znanstvenih potrditev, vse z namenom povrnitve vašega zdravja.

PUREX faza 1 program je potrebno uporabljati 30 dni, da bi dosegli željeno. V tem času je dobro, če spremenite vaše prehranjevalne navade, da pomagate programu do uspeha. Poskušajte se izogibati mastni, začinjeni ter sladki hrani, jejte več polnozrnatega peciva, svežega sadja, zelenjave, rib ter pustega mesa.

Izmikajte se tudi alkoholnim pijačam in sladkim pijačam.

Purex Phase 1 package:

  • 1 paket zeliščnih kapsul (90 kapsul)
  • 1 paket koncentriranih vlaknin (30 vrečk)
  • 2 paketa čaja (30 vrečk/paket)

Navodila za uporabo: Vsako jutro pred zajtrkom raztopite vrečko vlaknin v 2,5 dcl hladnega čaja. Kapsule vzemite pred vsakim obrokom, če je le mogoče s čajem.
Spijte 2 litra čaja na dan, da dosežete želene rezultate. Ne sladkajte čaja, če pa ga morate, uporabite med.

Dodatne informacije: 

PUREX PROGRAM bi bilo potrebno za dolgotrajne rezultate izvajati dvakrat letno. Spomladi in v začetku jeseni so časi, ki so najboljši za uporabo teh izdelkov, seveda pa jih lahko uporabite glede na potrebe. Pomembno je, da imate najmanj dva meseca premora med dvema purex programoma.
4534534222 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/u/purex-paket1-510x600.jpg
87.2 EUR 2020-11-02 Zaloga: Na zalogi
-20%

PUREX Faza 1 - Paket za čiščenje organizma

PUREX Faza 1 - Paket za čiščenje organizma

Priložnost za prečiščenje organizma! V današnjih časih vse več strokovnjakov in zdravstvenih delavcev trdi, da je detoksikacija črevesja eden najpomembnejših korakov k ohranjanju zdravja telesa, ker imamo več kot 50% imunskega sistema v prebavnem traktu, posebno v debelem črevesu. Potrebne substance se ne morejo pravilno absorbirati, če debelo črevo ni resnično prečiščeno. Če redno opažate omenjene probleme je vredno pomisliti na pravo rešitev. Vsaka sestavina paketa je bila narejena z uporabo najnovejših zna...

Vroča cena: 87,20 €

Prihranek: 21,80 € (20%)

Redna cena: 109,00 €

Podrobnosti artikla PUREX Faza 1 - Paket za čiščenje organizma

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).