Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Rak 'n' roll 1

Na zalogi
SKU
9789617033816
Dodaj v primerjavo
Cena 20,00 €

Knjiga je dramatično-humoristični prikaz človeka, ki se je boril z rakom. Avtor opisuje sprejetje »ovinka« na poti življenja, procedur in postopkov zdravljenja, vračanja nazaj v različne faze odraščanja in življenjske situacije, ki jih je doživel.

Dodaj na seznam želja

Nikola Kekić

Nikola Kekić se je rodil v Novem mestu leta 1976. Osnovno šolo je končal v Zagrebu, srednjo pa nadaljeval v Novem mestu. Življenjske poti je imel velikokrat zamegljene in velikokrat jih je izbiral po slabem vremenu tako, da je prevečkrat izbral krivo pot. Končal je srednjo elektro šolo. Nekaj let potem pa je naredil prekvalifikacijo v ekonomskega tehnika. Vedno so ga zanimali tuji jeziki. Želel je tudi nadaljevati izobraževanje, ampak je naletel na »ovinek življenja«.

»Cesta je bila zamegljena in ovinek je bil velik in spolzek ...« Nekako pa ga je izpeljal. Bil je poškodovan in zaznamovan za celo življenje. Karoserija je bila poškodovana, ampak mašina se je še dokaj držala. Srce se še ni dalo. Nikola Kekić se je trudil obnoviti karoserijo. Ampak je vsakič naletel na težavo. Ko je obnovil en del, se je poškodoval drugi. Ko je izumil in ugotovil formulo za rešitev težave, se je rodila nova. Napredoval je. Sam pa tega ni tako videl. Želel je živeti kot ostali okrog njega. Želel je manj napak na sebi, manj zdravstvenih problemov, manj obiskov pri zdravnikih in kirurgih. Želel je preveč!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033816
Leto izdaje 2019
Število strani 129
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Nikola Kekić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rak 'n' roll 1
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Rak 'n' roll 1

Cena 20,00 €