Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ravni oblačenja

Na zalogi
SKU
9789612908720
Dodaj v primerjavo
Cena 34,00 €

V knjigi Ravni oblačenja / Dress Code je sistematično opisanih vseh dvanajst ravni oblačenja, ki jih človek pozna in uporablja — od fraka do športnih oblačil. V knjigi boste našli tudi razpredelnico z osnovnimi informacijami o oblačilih in dodatkih za posamezno raven. Poleg tega lahko preberete številne nasvete o materialih, vzdrževanju, ustrezni velikosti oblačil.

Dodaj na seznam želja

Oblačenje

Obsežna poglavja o izboru primerne obleke, dodatkov in drugi priporočilih za goste na televiziji, za pogovor za službo, za pogrebno slovesnost , za poroko, za maturantski ples in za šolo vam bodo pomagala pri oblikovanju sodobne in osveščene podobe.

KAJ BOSTE NAŠLI V KNJIGI:

Ste dobili vabilo s pripisom o želenem oblačenju? Za hitro odločitev vam je v pomoč preglednica, v kateri najdete opise oblačil in dodatkov za želeno raven oblačenja za vse življenjske dogodke.

Organizirate dogodek? Če želite na vabilu pripisati primerno raven oblačenja za svoj dogodek, preprosto poglejte med opisi dogodkov in pripišite izraz.

Greste prvič na pogreb, boste gost na TV? V poglavjih Obleka za pogrebno slovesnost in Obleka za goste na televiziji boste našli izčrpna navodila za primerno podobo.

Ste zaposleni v šolstvu, imate pogovor za službo, ste napredovali? Konkretna navodila in priporočila ter napotki vam bodo olajšali odločitev o primerni obleki in dodatkih.

Bi radi izdelali prijazen priročnik primernega oblačenja za podjetje? V poglavju Kodeks oblačenja boste dobili napotke in nasvete, kako lahko sami kako lahko sami oblikujete priročnik.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612908720
Leto izdaje 2020
Število strani 197
Dimenzije 16,0 x 25,0
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Lea Pisani
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ravni oblačenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ravni oblačenja

Cena 34,00 €