Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Razdvajanje svetov

Na zalogi
SKU
9789619434215
Dodaj v primerjavo
Cena 17,90 €

Nahajamo se na začetku obdobja, v katerem se bo del človeštva odločil spremeniti svoj svet, drug del pa verjetno te spremembe ne bo sposoben narediti. Knjiga Razdvajanje svetov govori o času sprememb, ki se je že začel. Svet kakršnega poznamo, se bo spremenil.

Dodaj na seznam želja

Razdvajanje svetov

Nahajamo se na začetku obdobja, v katerem se bo del človeštva odločil spremeniti svoj svet, drug del pa verjetno te spremembe ne bo sposoben narediti.

Ali ste kdaj razmišljali o obstoju paralelnih svetov v katerih so stvari, dogodki in ljudje zelo podobni, pa zopet drugačni od našega? Ali ste kdaj zaslutili svoje lastno življenje v njih? Nenaden spomin ali slika; močan de ja vu občutek; sanje ali uvidi? Milijoni ljudi širom sveta se vsakodnevno srečujejo s temi pojavi, ne vedoč od kod izvirajo.

Tekom časa ki je pred nami, bomo priča povečanemu številu in poglobljenemu doživljanju tovrstnih izkušenj na individualni ravni.

Navzven bo prišlo do izrazite polarizacije družbenih odnosov, vendar je vse to ”podprto” z redkimi naravnimi ritmi planetarnih razmerij. Nahajamo se na pragu neželjenega pojava ”razdvajanja svetov”.

Konflikt nove (duhovne) in stare paradigme, v kateri sodelujejo ekonomija, politika in religija, ne bo predstavljal revolucije. Zgodilo se bo nekaj bolj resničnega in temeljitega, obenem neverjetnega in v svojem bistvu popolno nedojemljivega pripadnikom starega sveta.

Čeprav je ta tekst, Razdvajanje svetov, do vas prišel v vaši resničnosti, obstaja možnost, da se to ni zgodilo v nekaj paralelnih resničnostih. Ena od vaših neposrednih nalog je, da ”opozorite” te dele svojega ”jaza” – da jih spodbudite v iskanje in spremembo.

To ni knjiga predvidevanj niti ena od tistih, ki ugiba o možnih naravnih ali nadnaravnih katastrofah, vas bo pa njena vsebina vseeno osupnila z odkrivanjem resničnosti, ki je mnogo večja in kompleksna, kot ste si kdajkoli predstavljali!

Da bi razumeli, kako in na katerih nivojih se bo to odvijalo, vas bo knjiga Razdvajanje svetov peljala skozi nove zamisli o razvoju zavesti.

Za popolno razumevanje situacije v kateri se nahajamo, bo potrebno sprejeti tudi idejo paralelnih življenj in večdimenzionalne osebne resničnosti.

Adrian P. Kezele

Adrian Predrag Kezele je do sedaj napisal štirideset knjig in seveda še naprej ustvarja. Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice. Adrian Predrag Kezele je ustanovitelj je globalne mreže intuitivne komunikacije SoulNet ter eden izmed ustanoviteljev združenja Umetnost dajanja, ki se ukvarja s predstavljanjem in približevanjem neolitski kulturi. Je eden od ustanoviteljev in častni predsednik združenja Delfinove sanje, zelo pomembnega projekta Nebeški labirint. Poleg tega Adrian Predrag Kezele pogosto objavlja svoja razmišljanja in doživetja na svojem blogu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619434215
Leto izdaje 2018
Število strani 120
Dimenzije 14,9 x 20,9
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Razdvajanje svetov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Razdvajanje svetov

Cena 17,90 €