KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Razdvajanje svetov

Razdvajanje svetov

Nahajamo se na začetku obdobja, v katerem se bo del človeštva odločil spremeniti svoj svet, drug del pa verjetno te spremembe ne bo sposoben narediti.

Ali ste kdaj razmišljali o obstoju paralelnih svetov v katerih so stvari, dogodki in ljudje zelo podobni, pa zopet drugačni od našega? Ali ste kdaj zaslutili svoje lastno življenje v njih? Nenaden spomin ali slika; močan de ja vu občutek; sanje ali uvidi? Milijoni ljudi širom sveta se vsakodnevno srečujejo s temi pojavi, ne vedoč od kod izvirajo.

Tekom časa ki je pred nami, bomo priča povečanemu številu in poglobljenemu doživljanju tovrstnih izkušenj na individualni ravni.

Navzven bo prišlo do izrazite polarizacije družbenih odnosov, vendar je vse to ”podprto” z redkimi naravnimi ritmi planetarnih razmerij. Nahajamo se na pragu neželjenega pojava ”razdvajanja svetov”.

Konflikt nove (duhovne) in stare paradigme, v kateri sodelujejo ekonomija, politika in religija, ne bo predstavljal revolucije. Zgodilo se bo nekaj bolj resničnega in temeljitega, obenem neverjetnega in v svojem bistvu popolno nedojemljivega pripadnikom starega sveta.

Čeprav je ta tekst, Razdvajanje svetov, do vas prišel v vaši resničnosti, obstaja možnost, da se to ni zgodilo v nekaj paralelnih resničnostih. Ena od vaših neposrednih nalog je, da ”opozorite” te dele svojega ”jaza” – da jih spodbudite v iskanje in spremembo.

To ni knjiga predvidevanj niti ena od tistih, ki ugiba o možnih naravnih ali nadnaravnih katastrofah, vas bo pa njena vsebina vseeno osupnila z odkrivanjem resničnosti, ki je mnogo večja in kompleksna, kot ste si kdajkoli predstavljali!

Da bi razumeli, kako in na katerih nivojih se bo to odvijalo, vas bo knjiga Razdvajanje svetov peljala skozi nove zamisli o razvoju zavesti.

Za popolno razumevanje situacije v kateri se nahajamo, bo potrebno sprejeti tudi idejo paralelnih življenj in večdimenzionalne osebne resničnosti.

Adrian P. Kezele

Adrian Predrag Kezele je do sedaj napisal štirideset knjig in seveda še naprej ustvarja. Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice. Adrian Predrag Kezele je ustanovitelj je globalne mreže intuitivne komunikacije SoulNet ter eden izmed ustanoviteljev združenja Umetnost dajanja, ki se ukvarja s predstavljanjem in približevanjem neolitski kulturi. Je eden od ustanoviteljev in častni predsednik združenja Delfinove sanje, zelo pomembnega projekta Nebeški labirint. Poleg tega Adrian Predrag Kezele pogosto objavlja svoja razmišljanja in doživetja na svojem blogu.

9789619434215 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/r/a/razdvajanje-svetov.jpg 9789619434215
17.9 EUR 2021-06-21 Zaloga: Na zalogi

Razdvajanje svetov

Razdvajanje svetov Adrian P. Kezele

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 89 zlatnikov = 0,89 €.
Nahajamo se na začetku obdobja, v katerem se bo del človeštva odločil spremeniti svoj svet, drug del pa verjetno te spremembe ne bo sposoben narediti. Knjiga Razdvajanje svetov govori o času sprememb, ki se je že začel. Svet kakršnega poznamo, se bo spremenil.
Cena: 17,90 €

Podrobnosti artikla Razdvajanje svetov

ISBN 9789619434215
Leto izdaje 2018
Število strani 120
Dimenzije 14,9 x 20,9
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele

O avtorju Razdvajanje svetov

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 01.08.2018

Super knjiga za malce razmišljanja. Čeprav vsakdo

Super knjiga za malce razmišljanja. Čeprav vsakdo je ne bo razumel.

Razdvajanje svetov

Oglejte si tudi