V vrečki ni artiklov.
Raziskava o Bogu

Bog

Poleg zabavnih in bistrih vprašanj Tomaža in Sofije, njunih poročil in vseh dokazov, ki so na vsaki strani, lahko Boga poiščeš tudi sam. V knjigi boš glede na svoje želje in raziskave našel vse odgovore na vprašanja, ki bi si jih lahko zastavil o krščanski veri.

Otroci so radovedni, na vsako vprašanje želijo odgovor takoj, sicer se lahko v otroških glavicah hitro spletejo svojevrstne razlage. Tudi na vprašanja o veri, Bogu, zakramentih. Kako jim razložiti skrivnostno naravo Troedinega Boga? Kako jim razložiti, kaj se zgodi ob prejemu prvega sv. obhajila ali sv. birme? Kako jim odgovoriti na vprašanja o Jezusu?

V pomoč pri odgovorih na radovedna vprašanja o veri in Bogu je otrokom na voljo knjiga Raziskava o Bogu, v kateri je kar 52 vprašanj, ki se rodijo v otroških glavicah, Odgovori so podani preprosto, tako da lahko otroci razumejo, se učijo in si razložijo nejasnosti. Knjiga je bogata z ilustracijami, za boljše razumevanje pa so osnovni pojmi razloženi v okvirčku.

Za vse pogruntavščine je ob koncu knjige prostor, kjer si lahko otroci naredijo svoje zapiske.

Knjiga je primerna tudi kot darilo ob vstopu k verouku ali ob prejemu prvega svetega obhajila.

Sophie de Mullenheim je bila še šolarka, ko je z barvastimi flomastri začela pisati zgodbe. Njeni prvi projekti so bili raziskave, raziskave in še enkrat raziskave. Bolj je bila skrivnost zapletena in nerešljiva v očeh najboljše preiskovalke na svetu, bolj ji je bila všeč. Ko so ji predlagali nov projekt – raziskavo, v kateri je glavna oseba Bog, je poiskala barvaste flomastre ter zvežčič in se podala pustolovščini naproti.

9789610406525 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/r/a/raziskava-o-bogu.jpg 9789610406525
24.9 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi

Raziskava o Bogu

Raziskava o Bogu Sophie De Mullenheim

Mar Bog obstaja? Je Jezus izmišljena oseba? Kako postaneš kristjan? Je Sveto pismo polno zgodbic? Kako je lahko Marija zanosila? Kako bomo izgledali ob vstajenju? Kakšen je raj?
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Raziskava o Bogu

ISBN 9789610406525
Leto izdaje 2020
Število strani 144
Dimenzije 19,2 x 26,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Družina
Avtor Sophie De Mullenheim

O avtorju Raziskava o Bogu

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Raziskava o Bogu

Oglejte si tudi