Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Razpoloženjske kartice II

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610155584
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €

Raziščite kompleksnejša čustva in oblike vedenja za ozdravitev, srečo in notranji mir.

Dodaj na seznam želja

Kartice razpoloženja

S karticami razpoloženja, zasnovanimi na čuječnosti, kognitivno-vedenjski terapiji in pozitivni psihologiji, lahko na zabaven, priročen način prepoznate in raziskujete različna razpoloženja, občutke in čustva.

Nova, samostojna različica razpoloženjskih kartic je naslednica prvotnega izjemno uspešnega svežnja, preprosto poimenovanega Razpoloženjske kartice. Zdaj vas čaka 50 kartic, s katerimi lahko raziskujete bolj kompleksna čustva in oblike vedenja ter se podate v še večje globine raziskovanja samega sebe.

Izvedite več o svojih težavah in ovirah, o tem, kako delujete v medosebnih odnosih in službi, pridobite nova spoznanja in perspektive, ki vas bodo popeljale k še večjemu uspehu in bolj zdravemu ravnovesju med delom in zasebnim življenjem. Na vsaki kartici razpoloženja so usmerjena vprašanja za raziskovanje samega sebe in afirmacija za pozitivno mišljenje. Kartice razpoloženja so primerne tako za osebno kot za strokovno uporabo. Kartice razpoloženja vam bodo pomagale najti odgovore na nekatera najpomembnejša življenjska vprašanja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610155584
Leto izdaje 2020
Dimenzije 13,0 x 3,8
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Andrea Harrn
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Razpoloženjske kartice II
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Razpoloženjske kartice II

Cena 19,99 €