SAMO ŠE DANES: Dvojni popusti na vse naše knjige! Kliknite tukaj.  

 

 

 
V vrečki ni artiklov.

Razveza - Začetek novega življenja

Razveza - Začetek novega življenja Debbie Ford

Knjiga, ki govori o celjenju, o doživetju, da se naše življenje, prav takrat, ko imamo občutek, da razpada, morda sploh prvič sestavlja. Debbie Ford nam daje največje darilo: svojo odkritost. Tudi sama je šla skozi razvezo, zdržala je bolečino in jo uporabila kot enega najboljših učnih pripomočkov, ko se je globoko potopila v svojo izkušnjo in se dvignila iz nje prežeta z modrostjo. Ker to modrost deli z nami, je naše celjenje lahko veliko krajše, manj naporno in boleče, kot bi bilo sicer. Tako lahko znova najdemo sebe. Ta knjiga vas vrača k vam samim.
 

Vroča cena: 23,75 €

Prihranek: 1,25 € (5%)

Redna cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-200-032-8
Leto izdaje 2003
Število strani 202
Dimenzije 16,0 x 23,0
Avtor Debbie Ford
Vezava Ne
Izdal Ganeš
Kategorija Zakonske zveze

O avtorju

 

Debbie Ford je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju osebne preobrazbe. Študirala je transpersonalno psihologijo in bila svetovalka, predavateljica in stalna članica slavnega Chopra centra - Chopra Center for Well Being v La Jolli, Združenih državah Amerike. Je avtorica znamenitih delavnic Proces sence, v katerih ljudje lahko stopajo v stik s sencami svoje osebnosti. Je tudi izvršna producentka dokumentarnega filma Učinek sence in ustanoviteljica Inštituta Ford, svetovno znane organizacije za osebno in poslovno usposabljanje. Opravila je pionirsko delo integracije sence v sodobne psihološke in duhovne prakse.

Je avtorica devetih uspešnic: Razveza – začetek novega življenja, Temna stran iskalcev svetlobe, Zakaj dobri ljudje počnejo slabe stvari, Skrivnost sence, Prava vprašanja, Najboljše leto življenja, 21 dni zavestne čistosti, Učinek sence in Pogum. Njene knjige so prevedene v 32 jezikov in se uporabljajo v izobraževalnih organizacijah po vsem svetu. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Razveza - Začetek novega življenja

Debbie Ford

Vroča cena: 23,75 €

Prihranek: 1,25 € (5%)

Redna cena: 25,00 €

Oglejte si tudi